2012/09/27

Avauspostaus (?)

Nyt soi: Adam Lambert - Trespassing
Fiiliksiä: Väsyttää...

-----

Oli eilen tarkoitus kirjoittaa koulussa tietotekniikan tunnilla tänne "avauspostaus", mutta suunnitelmat menivät uusiksi. Meillä on yleensä reilusti ylimääräistä surffailuaikaa, mutta eilen tunteja oli poikkeuksellisesti vain yksi, ja totta kai yritin saada kaksoistunnin hommat tehtyä puolet vähemmässä ajassa. Joten vapaata surffailuaikaa ei jäänyt. Oikeastaan ollenkaan. :'D

Muttaheivain asiaan, selitän taas ihan joutavia asioita.
Yritän taas tätä blogin pitoa. Miun tuurilla tämä onnistuu yhtä lahjakkaasti kuin se edellinenkin, eli päätyy parin postauksen jälkeen Bloggerin roskakorin pohjalle syystä tai toisesta. Ajanpuutetta sun muuta voisi vaikka tässä syyksi sanoa. Tai en vain osaa kirjoittaa kiinnostavasti, että oma into päivittelyyn säilyy sekä lukijoiden into blogin seuraamiseen. Kuulostaapa tökeröltä sanoa tähän samaan syssyyn, että aloitan uuden blogin.
No, oman blogin kirjoittaminen on jotenkin kiinnostava ajatus. Enkä pääse siitä irti millään. XD Kirjoittaisin mitä todennäköisimmin muuten deviantARTiin, mutta en halua kirjoittaa englanniksi. Sitä kieltä tulee käytettyä internetin ihmeellisessä maailmassa niin paljon, joten suomeksi kirjoittaminen on kivaa vaihtelua. Ja oma englannin taitoni ei ole kovinkaan kehuttava...
Periaatteessa voisin kirjustaa dA:iin suomeksi, mutta it doesn't make sense at all. : D

Siispä tässä sitä taas ollaan. Melkein tasan vuosi sitten oli sama tilanne, mutta toivottavasti tämä ei pääty samalla tavalla!
Blogin nimi on keksitty eräänä yönä. Yöllä saa aina parhaat ideat. >)
Tämän ulkoasun pysyvyydestä en osaa sanoa oikein mitään, koska tämä ei oikein vielä miellytä silmää... Tuohon banneriin (tai mikä header tai yläkuva onkaan) olen kuitenkin suhteellisen tyytyväinen, vaikka kyhäsin sen kahdessakymmenessä minuutissa samalla kun yritin saada nettiyhteyttä toimimaan. On se ihanaa näiden langattomien verkkojen kanssa. :'D Maaseudulla toimivat tuskin ollenkaan, ja täällä kaupungissa silloin kun huvittaa.

Ennen kuin asia karkaa aivan raiteiltaan, niin voisin kertoa vähän itsestäni. (: Olen kahdeksatta luokkaa käyvä tyttö Keski-Suomesta, joka tykkää näperrellä kaikenlaista luovaa. Esimerkiksi piirtämistä ja videoiden editointia. Harrastan myös ratsastusta ja kaikenlaista hevostelua aina kun on mahdollisuus ja aikaa. Hevosten lisäksi muutkin eläimet ovat lähellä sydäntä, ja meillä onkin kissa. Nappenelli, tutummin ihan Nappe, ja katti onkin miun silmäterä.

Musiikki on myös tosi tärkeä osa elämää, ja kuuntelen sitä oikeastaan koko ajan. Itse en tosin osaa soittaa oikein mitään. Tosin olisi kiva oppia soittamaan bassoa.
Suosikkibändejä voisin heittää tähän muutamia, esimerkkinä nyt vaikkapa Pendulum, Hadouken!, AFI, Celldweller, Knife Party, The Birthday Massacre, Linkin Park, Bring Me the Horizon, Mirrored Theory, Nightwish... Listasta tulisi pitkä, jos kaikki tuohon kirjoittaisi ! En ole erityisen genreuskovainen, kuuntelen kaikkea joka kuulostaa hyvältä. :3

Mutta nyt, kiitos tämän lukeneille ja illan jatkot ! ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti