2012/09/28

Vallan hehkeää.


Nyt soi: Mirrored Theory - Night Drive
Fiiliksiä: Iloiset vkonlpfiilikset. (:

-----

Haa. Sain tämän ulkoasun muutettua odotettua nopeammin. Mittasuhteet oli melkoisen vaikea saada nätisti tuohon. Oman läppärini näytöllä ne ovat siististi, mutta toivottavasti suurempi resoluutioisilla näytöilläkään ne eivät venähdä typerästi. :'D Mutta joo.


Koulussa oli tänään kevyt päivä, vain neljä tuntia ja koulu loppui vartin yli yksi. Tälläisiä päiviä saisi olla viikossa enemmän.
Viikonlopulle miulla ei ole mitään ihmeellisempiä suunnitelmia, tarkoitus olisi lukea bilsaa ja uskontoa sekä nukkua, piirtää ja pelata Ōkamia. Aika perus viikonloppu tulossa siis. (:

Piirrustusprojekteista olisi tarkoitus saada yksi kamalan kauan keskeneräisenä ollut työ valmiiksi. Sanotaan sille työnimeksi vaikkapa "Love Like Winter" vaikka sillä ei ole mitään tekemistä AFI:n samannimisen kappaleen kanssa. En ainakaan myönnä sitä. 

Tässä se siis on. 8)  Keskeneräinen työ avattuna Gimp-kuvankäsittelyohjelmassa. Tämän kanssa on käytetty myös FireAlpacaa, lähinnä noiden karvojen tekemiseen~

Repäisin inspiraation tuohon eräällä biologian tunnilla. Innostus piirtää ilves tuli vain jostain. : D Kissaeläinten kanssa omat taidot ovat aivan minimaaliset, niin saapa nähdä mitä tästäkin tulee. Kesken tuota en jätä, teen sen valmiiksi vaikka mikä olisi. En tosin tiedä, meneekö siihen pari päivää vai puoli vuotta. Riippuu omasta piirrustusinnosta ja siitä, haluaako piirtopöydän ajuri leikkiä minun kanssa. Viimeksi sen kanssa sai tapella mukavan tovin, ennen kuin piirtäminen sujui Gimpissä sulavasti. Piirtikset eivät tunnetusti ole kovin näppäriä tuon kuvankäsittelyohjelman kanssa.
Mutta onneksi eihän tässä kiire ole, koska tuo ei ole art trade tai jollekkin tuleva synttärikortti tmv. (:

Muuten piirtäminen on ollut aika tauolla, koska täällä on kiirettä ja ideoiden puutetta havaittavissa. Lähinnä juuri tuo kiire, koulu ja työt vievät aikaa. Paljon. 

Kuitenkin, innostuin jostain kumman syystä piirtämään sarjakuvahenkisiä kissoja tänään uskonnon tunnilla.

Vallan hehkeitä, vai mitä? >D

Meidän uskonnon tunnit tuppaavat olemaan aina tosi pitkäveteisiä ja miulle aivan liian täynnä asiaa, niin yleensä piirrän niiden aikana. Ainakin osan aikaa, koska koko kaksoistuntia ei vain jaksa opiskella täysillä ja yrittää sisäistää kaikkea kuulemaansa. :'D 


Mutta nyt, kiitos lukijoille ja illan jatkot itse kullekkin. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti