2012/09/30

Vuosi sitten...

Nyt soi: Pendulum - The Other Side (VIP Mix)
Fiiliksiä: Väsyttää taas vaihteeksi...

-----

Lukemattomia kertoja kuunneltuja levyjä, mutta silti erittäin hyviä ! x3
 Ben Verse, kuva on kännykän kameralla otettu, joten laatu on, no... kehno. :'D
Ja tämä tweet oli pakko lisätä suosikkeihin heti kun koneelle pääsi~

Siitä on vuosi. Vuosi. Aika menee tosi nopeasti. 
30. syyskuuta 2011 oli jotain käsittämättömän mahtavaa. ♥ Pendulum oli vetämässä DJ settiä Joensuussa, ja tulihan tuolla paikalla oltua. Kaiken lisäksi olin osan aikaa eturivissä, eli tuli nähtyä Verse ja El Hornet parin metrin päästä. :3 Oli hieno ilta, vaikka korvat soivat sen jälkeen päivätolkulla, ääni oli hukassa, paikat kipeänä pomppimisen/tanssimisen/epämääräisen heilumisen takia. Meinasin myös yhdessä välissä litistyä kuoliaaksi (sen takia piti luopua eturivipaikasta), mutta pikkuvikojahan nuo. : D Ja sattuipa tuo olemaan ensimmäinen "oikea" keikka millä olin. Tuntuu jotenkin kummallisen haikealta muistella tuota aikaa, koska silloinhan tämä bändikin oli vielä kasassa eikä hajoamisesta tainnut olla tietoakaan. No jaa, who knows would happen.

Samalla Joensuun reissulla tuli nähtyä myös paljon sukulaisia sekä sain olla päivän pois koulusta. XD 

Tälläinen lyhyt fanityttöilypostaus tänään. >D Ajatus ei oikein kirjoittamisen (eikä monen muunkaan asian osalta, erityisesti koulun) osalta luista tänään. 
Seuraavan postauksen saatte tänne luettavaksi aikaisintaan ensi viikonloppuna, koska ensi viikosta on tulossa aika kiireinen koulun ja töiden osalta. 

Mutta nyt, kiitos tämän lukeneille ja anteeksi kehnonpuoleinen postaus~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti