2012/10/11

Lomafiilis luokkaa mahtava

Nyt soi: -
Fiiliksiä: Luepa alta

-----

Alunperin ei pitänyt kirjoittaa tänään~
On vain sellainen fiilis, että kirjoitan sittenkin. Oikeastaan on yllättävää, että Blogger ylipäätään toimii. En eilen päässyt kirjautumaan tänne lukuisista yrityksistä huolimatta, fak. (Tai sitten vika oli koulun atk-luokan koneissa, who knows.)

Eilen oli tosi kiireinen ja työntäyteinen päivä. Koulupäivä pituudestaan huolimatta oli suhteellisen kiva, englannin ja kuviksen tunnit olivat hienoja. (:
Näyttää huolestuttavasti siltä, että englannista on tulossa uusi ruotsi. :'D Tiedän sen kuulostavan erittäin hölmölle teistä, jotka ette ole tunteneet/tietäneet minua seiskalta lähtien. Haha. Oli vaan pakko kirjoittaa tuo lause tuohon.
Eli tykkäsin seiskalla ruotsista tosi paljon oppiaineena, se oli kuviksen lisäksi parasta, mutta nyt kasilla kyseinen oppiaine on alkanut tökkiä. Pahasti. Vastaavasti englanti on lähtenyt kasilla sujumaan hienosti sekä tarvitsen sitä kieltä joka päivä, niin. : D Kaiken lisäksi taidan olla sellainen ihminen, jolla on pakko olla toinen suosikkiaine jonkinlainen lukuaine... XD
Koulusta suoraan lähdin töihin, ja siellä meni vähän pitkäksi. No, sellaista sattuu toisinaan, ei haittaa. 8)

Tänään asiat eivät luistaneet niin kuin piti.
Tulipa muistettua taas vaihteeksi miksi inhosinkaan koululiikuntaa, ai hitsi sentään. Jos saisin valita, niin skippaisin ne, mutta olen liian tunnollinen ja kiltti siihen hommaan.
Lv jakoi myös syysloman jälkeen alkavan toisen jakson lukujärjestykset, ja eihän se ollutkaan aiemmin ilmoitetun jaksotuksen mukainen. 31 viikkotuntia on toki vähemmän mitä tämänhetkinen 32, mutta kun niitä tunteja piti olla vain 30. Kyllähän nuo tunnit saadaan "takaisin" tulevissa jaksoissa, mutta silti minua kyrsii. :c

Tai oikeastaan koko tämän päivän tilanne kyrsii. Ja paljon ! D:
Eli, huomenna alkaa syysloma, mutta fiilikset ovat aika matalalla. Syyslomasuunnitelmat, joita on suunniteltu elokuun alusta lähtien, ovat hajonneet kymmeniksi pirstaleiksi. Palaset ovat tosin ehtineet kadota jo, joten niitä ei voi liimata enää yhteen. Aika masentava ajatus, koska tästä lomasta piti tulla mahtava suunnitelmien perusteella ja niin päin pois. Tosin nyt näyttää siltä, että se on pilalla ennen kuin se ehtii alkaakaan. 8(

Yksi suuresti harmittava asia on myös se, että miun ja yhden tärkeän ystävän välit ovat pahasti viilenemässä. Tuntuu niin pahalta. ;___; Hän on ollut minulle tärkeä IRL-ystävä jo vuosia. En vain pysty tai halua uskoa sitä, että nykyisin eri kaupungeissa asuminen ja eri kouluissa oleminen vaikuttaisi siihen.

Anteeksi epämääräinen postaus, oli vain pakko purkaa hieman jonnekin. :'D

Pikainen piristys loppuun, ainakin miulla päivä kuin päivä paranee Pendulumin live-esiintymisiä katsellessa ! >3
Koska Rob eikun mitä. ♥ Okeiolenhiljaanyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti