2012/10/28

Postaus ilman fiksua otsikkoa

Nyt soi: Kent - Töntarna
Fiiliksiä: Ihan kohtuullisen jepa.
-----

Hei vain näyttöpäätteiden sillekin puolelle~

Miun viimeiset kolme päivää ovat menneet suhteellisen kiireisissä merkeissä, mutta myös kivoja hetkiä on ollut ! Ja toki niitä kurjempiakin, koska koulunksdfghj.

Perjantai alkoi vähän huonoissa merkeissä. Ensimmäisellä tunnilla oli historian koe, ja kappas, mie en osannut oikeastaan mitään. Olin valmistautunut kokeeseen ihan normaalisti; lukenut koealueen pariin kertaan läpi, tehnyt muistiinpanoja ja tiivistelmiä kappaleista sekä yrittänyt hakata asioita kunnolla takaraivoon. Odotin saavani tunnilla eteen kokeen, jossa olisi myös esseekysymys.
Mutta eihän se niin mennyt. Ei tosiaankaan. Kokeen neljä sivua olivat täynnä kaikkea pientä roskamaista ja hirveää nippelitietoa, vuosilukuja ja päivämääriä. Enkä mie ollut varautunut siihen, joten vastaukset piti heittää lonkalta. Alkoi kyllä pieni paniikki iskemään siinä tilanteessa.
Kaiken lisäksi miun lyijytäytekynä hajosi kokeen alkupuolella, joka pahensi vain miun hermostuneisuutta ja säheltämistä kokeen kanssa.
No, mitäs tässä tulevaa ala-arvoista numeroa odotellessa...!

Perjantaina iltapäivällä yhdellä kaverilla oli synttärit (tsekkaa myös hänen blogi). Meillä oli oikein hauskaa, käytiin kiipeilemässä (ftw jopa mie korkean paikan kammoisena uskalsin !) sekä katsottiin sen jälkeen leffa hänen luonaan. 8)

Eilinen meni aika lailla kouluhommien parissa. Kokeisiin lukua, mitäs muutakaan.

Epäsäännöllisiä verbejä på svenska ! 

Seuraavana kahtena viikkona kokeita on tulossa niin monesta aineesta, että pakko yrittää päntätä mahdollisimman paljon vaikka motivaatio ja innostus opiskeluun on nollassa.

Sitten jotain mukavampaa... (:
Muistatteko sen lineartin, jonka näytin täällä viime viikolla? 8) Sain otettua itseäni niskasta kiinni ja jatokoin sitä hieman.

WIP-kuvien näytille laittaminen on kivaa~

Vielä pitää varjostaa tamma ja tehdä tausta, niin koko komeus olisi valmis ! Tuon piirroksen työstäminen on ollut tähän mennessä yllättävän kivaa. Piirtopöytäkin on toiminut kiltisti jopa Gimpin kanssa ilman sen suurempia temppuiluja.
Ja niin, olin ihan totaalisesti unhotanut, miten kivoja digitaaliset lineartit ovat. :3 Vaikka niiden tekeminen onkin toisinaan aika lailla hermoja raastavaa puuhaa. :'D

Ei miulla nyt taida muuta kirjoitettavaa olla, joten kiitos teille lukijoille jälleen kerran~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti