2012/10/25

Sano muikku

Nyt soi: Deadmau5 - Ghosts 'n' Stuff ft. Rob Swire
Fiiliksiä: Moi miuta väsyttää ja paljon.
-----

Ajattelin kirjoittaa, koska miulla ei ole nyt muuta tekemistä. Tai no oikeastaan kyllä on, mutta tuo huomiseen historian kokeeseen lukeminen on vallan vastenmielistä touhua.


Tänä aamuna oli pari minuuttia ylimääräistä aikaa ennen kouluun lähtöä, joten mie kuvailin hieman. Oli kirkas pakkasaamu ja kaikki paikat olivat enemmän tai vähemmän kuuran ja jään peitossa. Pihalla olisi ollut paljon hyviä kuvauskohteita, mutta aikaa ei ollut tarpeeksi, joten tyydyin kuvailemaan parvekkeella kameran zoomin sun muun avulla, mutta lopputuloksesta ei tullut sitä mitä halusin. Tuo yllä oleva kuva on ehkä ainoa, jonka voisi sanoa onnistuneen jotenkin.

Tällä viikolla on ollut myös muuta kuvattavaa. Esimerkiksi yksi kouluprojekti. Me valinnaisen kuviksen ryhmäläiset saatiin tehtäväksi modernisoida Edvard Munchin "Huuto"-maalaus 2012-luvulle. Tekniikka on aivan vapaa, joten halutessaan Huudon voi tehdä vaikka animaatioksi tai lyijykynätyöksi. Mie teen parin kaverin kanssa Huudon lyhytelokuvaksi. Suunnitelmana on kuvata koko homma purkkiin koulussa koulun kameralla, ja mie editoin sen kotona omalla koneella Vegasin kanssa. Koko projekti on alkanut vähän hirvittää eilisen kuvaussession jälkeen. Ehkä sen kameran takia. Koulun videokamera on vallan mielenkiintoinen laite, omaa Canon-pokkaria tuli kyllä äkkiä ikävä! En saanut edes tarkennettua sillä kameralla kunnolla kuvattavaan kohteeseen ja valotusasetukset taisivat olla enemmän kuin päin puuta. Dfghjk.
No, toivottavasti ensi viikolla sujuisi hieman paremmin~

Ensi viikolla kuviksen tunneilla (eli miullahan on kuvista 4h per vko) pitää myös aloittaa "vapaavalintainen tavoitteellinen arvosteltava työ" (tai jotain sinne päin hehe). Ideoita on, suunnittelin jonkinlaista maisemantapaista. Nnyt viikonloppuna pitää vielä tehdä pari koeluonnosta, ennen kuin uskallan alkaa sähläämään koulussa mitään tavoitteellista.

Mitäs muuta koulusta... Niin, saatiin äidinkielen kokeet takaisin, ja numero oli ihan ok, ei mikän hyvä mutta ei mikään megahuono. Miuta ei pahemmin kiinnosta, koska nuo modukset ovat mitä ovat, - vaikeita. Kuitenkin, esimerkiksi konditionaali on joissain määrin helpompi englanniksi kuin suomeksi.

Täällä satoi alkuviikosta lunta! Valitettavasti kaikki suli melkein saman tien pois. Nappe tosin tykkäsi katsella ikkunasta lumisadetta.

Ikkunasta lunta on kiva katsella, mutta muuten kissa ei siitä pahemmin pidä. :'D Liian kylmää hänen herkille tassuille.

Saisi tulla pysyväkin lumi, koska miusta valkoinen maisema on vain älyttömän kaunis. ♥ Illat näyttäisivät myös vähän valoisammilta kun nytkin ikkunasta näkyy pelkkää mustaa ja jonkin verran kaupungin valoja. Aika masentavaa.

Miun on vielä ihan pakko linkittää tähän yksi aivan mahtava kappale. :3 Olen kohta viikon jumittanut Ellie Gouldingin Figure 8 -biisiä ja se on myös Last.fm'ssä viime kuukauden soitetuin kappale. Muutenkin koko Halcyon-albumi on kuuntelemisen arvoinen.


Mutta nyt, kiitos kaikille lukijoille! Postailen taas kun ehdin ja jaksan~

2 kommenttia:

 1. Mullaki koulun kanssa on vaikka jos jonkinlaista tekemistä. Itelläni äikästä tosta modus kokeesta sain 9'n. Hissan kokeesta sain aika tuurilla 9'n. Oisin saanu paremmanki jos ois jaksanu lukee, toi 9'i johtu siit vaa et oon nii aktiivine niil tunneil, mut onnistuin saamaa siitä 10'n jakso todistukseen!(8 (Joo, varmasti kiinosti tosi paljo, mut btw.. :D:D) Mut uskon et saat hyvän numeron siitä Hissan kokeesta!(:
  ps. Toi kuva jonka oot ottanu on tosi hieno!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^ Oi, onnittelut. (: Nuo numerot kuulostavat tosi hyviltä !
   Niin ja tuo hissan koe meni vähän miten meni, kuten mesessä jo kerroinkin. :'D

   Poista