2012/11/10

Epämääräisen selostuksen tapaista tekstiä


Nyt soi: Nero - Etude
Fiiliksiä: Eipä mitään ihmeempiä.
-----

Moi vain kaikille ja anteeksi että viimeisimmästä postauksesta on vierähtänyt jo viikon verran aikaa.
Miulla oli kyllä tarkoitus kirjoittaa tänne tuossa viikollakin, mutta en vain ole ehtinyt ja jaksanut.
Olin viikko sitten tweetannut "I'll be bloody happy when the following week is over ! There will be too much exams and everything. >.<" (huu aivan pakko tunkea aussienkun slangisanoja liian moneen paikkaan), ja aika lailla tottahan tuo oli. Koulun lisäksi muutakin menemistä oli ihan kiitettävän paljon~

Nyt päättyvällä viikolla oli kolmet kokeet; matematiikka, englanti ja biologia. Ensimmäisenä mainittua lukuun ottamatta ne tuntuivat menneen hyvin. (: Vaikka jostain kumman syystä onnistuin repimään englannin kokeen kanssa aivan järjettömän paniikin. Varmaan johtui siitä, että seiskalla kusaisin vastaavanlaisen aikamuotokokeen aika täydellisesti. :'D No, tämä koe meni toivottavasti paremmin.
Tosin päntätessä innostuin sotkemaan kirjan takaosaa, ehehe.Saatiin menneellä viikolla tietää myös ruotsin kokeen numerot, ja miulle napsahti puhdas kymppi. Edes iloinenko. ♥
Ensi viikolla koulussa on tulossa vähän rennompaa meininkiä, ja maanantaina on vieläpä taksvärkkikin. Näillä näkymin pääsen suhteellisen helpolla silloin, miun on tarkoitus laittaa ruokaa, leipoa pipareita ja siivota hieman. Ja totta kai hieno asia on se, että ei tarvitse nousta ylös 06:50, kuten normaalisti maanantaisin pitäisi. : DD
Ensi viikolla on tulossa myös muuta mukvavaa, viikonloppuna tarkalleen ottaen. :3 Mutta kirjoitan siitä lähempänä lisää~

Aloitin viime viikonloppuna yhtä piirrustusta. Miun on tarkoitus ollut tehdä tämä jo ties kuinka kauan sitten, mutta saamattomana en ole sitä tehnyt.
Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan..!WIP-kuvassa ei tarkoituksella näy työstä paljonkaan~ Tämä tulee olemaan lahja yhdelle ystävälleni, joten yllätys menisi ilman muuta pilalle, jos länttäisin koko piirroksesta WIP-kuvan tähän.
...Tuostakin näkyy aika paljon, joten tarkkasilmäisillä aiheen tunnistaminen mahdollista. >D
Työvälineinä tuon kanssa olen tähän mennessä käyttänyt Promarkereita, glitter-geelikyniä sekä erikokoisia tusseja (0.3, 0.1).
Tämän työn kanssa tuli taas muistettua, miten näppäriä Promarkerit ovatkaan. :3

Sitten pitäisi aloitella vielä yhtä projektia... Oikeastaan sen kanssa on jo kiire. >.< Suunnittelin että kuvaisin piirroksen työstämisen ja tekisin pitkästä aikaa speedpaintin Youtubeen. Viimeisimmästä speedpaint-videosta onkin jo kovin paljon aikaa. Saa tosin nähdä, jääkö tuo kuvaaminen vain suunnitelmaksi.

Videoista puheenollen, ensi viikolla on miun hostaaman animash MEPin, Now It's the Timen, deadline. Melkein kaikki osat ovatkin jo valmiina, vain muutama puuttuu. Voisin tänään lähetelläkin noille puuttuvien osien tekijöille yksityisviestiä ja kysellä samalla osien edistymistä. Aiemman MEPin (I've Got A Secret) kanssa kaikki osat tulivat ajoissa perille, vaikka parille osalle piti silloin kiireen kanssa etsiä replacement. Onneksi löytyi innokaita ja nopeita editoijioita. (:
Ehkä suurin asia, joka miuta noiden MEPien hostaamisessa ärsyttää eniten, on tuo joidenkin osallistujien väliinpitämättömyys. Okei sallittakoon osan tekemättä jättäminen, jos tekijällä on järkevä syy, kuten hajonnut tietokone tai muuta vastaavaa, mutta jos osa jää oman laiskuuden takia tekemättä, niin silloin se ärsyttää. Ja paljon. Miksi edes osallistua, jos tietää, että ei jaksa tehdä osaansa valmiiksi asti ?
No, onneksi en ole joutunut kovinkaan usein tälläsiten tyyppien kanssa tekemisiin...

Mutta nyt, kiitos lukijoille. :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti