2012/11/22

Oli loistava lauantai !


Nyt soi: Men at Work - Down Under
Fiiliksiä: Yllättävän hyvät fiilikset ! (:
-----

Heipsulavei.
...Sarjassamme järkevät tervehdykset.

En olekaan yli viikkoon kirjoittanut tänne mitään. Tarkoitus ei ole ollut pitää näinkään pitkää taukoa, mutta kirjoittaminen on vain aina jäänyt. Eikä sille ole mitään järkevää syytäkään, joten en ala latelemaan tähän epämääräisiä tekosyitä. >D

Mutta niin. Voisin kirjoittaa tähän vähän menneen viikon tapahtumia~
Viime viikonloppu (tai oikeastaan lauantai, koska sunnuntaina ei tapahtunut yhtään mitään) oli aivan mahti! Caro (YouTubessa FanHorse33, deviantARTissa Ponygirl10) tuli tänne Jyväskylään lauantaina, joten vihdoin päästiin näkemään ihan IRL. (: Meidän oli tarkoitus nähdä jo viime kesänä, mutta suunnitelmat menivät päin sitä metsän suurinta mäntyä. Mutta minkäs sille mahtaa, ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan !
Aluksi tuli pyörittyä keskustassa ja sitten käveltiin meille. Käveleminen on parempi vaihtoehto, koska on aika ikävää maksaa yli kolmea euroa parin kilometrin matkasta per nokka. Bussimatkat ovat aivan järjettömän kalliita täällä. :c Siinä meille kävellessä satuttiin näkemään myös ilotulitus, ei ollenkaan hassumpi ajoitus ! : D Kaikin puolin oli erittäin mukava iltapäivä, aika vain loppui ihan liian pian kesken. :c Juttua olisi riittänyt paljon enemmänkin.
Uskon tosin, että me tullaan näkemään uudestaan niin pian kuin mahdollista. (: Joku kiva perjantai koulun jälkeen kipitän rautatieasemalle ja nousen Helsninkiin menevään junaan~ :3

Mitäs muuta. No, maanantaina olin pois koulusta, kipeänä ei ole kivaa. Eikä se, kun sairaspossaolo ilmoitus via Wilma ei mene kerralla perille. (y)
Muuten kouluviikko meni ihan hyvin eikä mitään kivaa/jännää/outoa/kertomisen arvoista ole tapahtunut. Ehkä ihan hyvä niin.

Sain muuten maanantaina vihdoin sen (liian) kauan keskeneräisenä olleen Starshine-videon valmiiksi. 8) Siitä ei tosin tullut sellainen, mitä jokunen postaus sitten suunnittelin. Siitä tuli huomattavasti lyhyempi. Ja tylsempi. :'DJällen tuli huomattua, että Vegas ei pidä Frapsista. Sai pariin kertaan aina avata projektin uudelleen, koska Frapsilla kuvatut pätkät muuttuivat mustiksi, mutta avaamisen jälkeen ne toimivat taas. Kummallista. Ehkä temppuilu johtuu videoiden tiedostoformaatista (.avi), jonka kanssa Vegas tulee harvemmin juttuun. Tai sitten tuo tässä oleva Frapsin versio on liian vanha. Ken tietää, mutta en ala kääntämään Internetiä ylösalaisin sen takia, että saisin syyn selville. Ei tuo nyt niin paljon häiritse. : D

Mutta nyt häivyn tekemään tuttavuutta piirtopöydän ja Paint Tool SAIn kanssa, koska yhden piirroksen lineart pitäisi saada valmiiksi.
Kiitos lukijoille! :3

2 kommenttia:

  1. en oo tainnut vielä kommentoida, tai ainakaan en muista, että sun blogis on tosi kiva! (: Postaukset on aina kivoja lukea ja piirrät hienosti ja teet vaan liian hienoja videoita!(:

    VastaaPoista