2012/11/29

Pakkasta mutta ei lunta

Nyt soi: Evanescence - What You Want
Fiiliksiä: Ei mitään ihmeempiä.
-----

Oikeastaan miulla ei ole mitään järkevää kirjoitettavaa, mutta kirjoitanpa silti ! (:

Talvi näyttää pikku hiljaa saapuvan tänne Keski-Suomen korkeuksillekin. Lunta ei oikeastaan ole yhtään, mutta pakkasta kylläkin. Pitäisi varmaan miunkin alkaa pikku hiljaa käyttämään esimerkiksi pipoa, koska jo olemattoman lyhyellä koulumatkalla korvat tuntuvat jäätyvän täysin.
Pimeää tuolla ulkona on. Pimeää on sillon, kun aamulla lähtee kouluun ja pimeää on myös silloin, kun tulee kotiin.

Onneksi joluvalot on keksitty, hieman valoa pimeään! (:

Koulussa on mennyt ihan kiitettävästi. Siedettävää meininkiä, mutta kohtalaisen tylsää. Pari koetta saatiin takaisin, ja olen oikein tyytyväinen noihin numeroihin. Terveystiedosta 9½ ja biologiasta 10-.
Tietotekniikan tunneilla alkoi kuvankäsittelyn harjoittelu, ja voi kerpele tuota pitäisi tehdä koko loppujakso sekä kolmannen jakso alku. >.< Tunnit ovat valtavan tylsiä, koska mie osaan jo suurimman osan asioista. Hiirellä on myös kurja nyhrätä yhtään mitään, koska on tottunut tekemään kaiken piirtopöydän kanssa. :'D
Kaiken mukavuuden lisäksi Gimp kaatui pariin oteeseen kaksoistunnin aikana ja totta kai kaikki työt katosivat. Lopputunti menikin siinä, kun yritin kamalalla vauhdilla saada tunnin tehtävät tehtyä... :c

Mutta joo, Wilma näyttää tämän viikon osalta ihan jeesiltä, mie olen onnistunut saamaan viisi (wtf !) plussaa tuonne viimeisen kahden päivän aikana. Kaiken lisäksi olen mielestäni ollut erittäin epäaktiivinen ja vain yrittänyt pysyä tunneilla hereillä. :'D

Piirrustuksista sitten.
Miulla on yhden työn kanssa totaalinen kiire, koska sen täytyy olla valmis lauantaina. Se on syntymäpäivälahja eräälle mahtavalle ihmiselle, joten en haluaisi missään nimessä missata sitä päivää. Työssä olevasta hahmosta on 2/3 varjostettu, 1/3 varjostamatta ja tausta kokonaan tekemättä. Oikeastaan taustaa varten ei ole vielä edes suunnitelmia. Huonompi juttu, pitäisi kehittää sellaiset jostakin. Mahdollisimman pian.
Tekisi mieli laittaa tähän pari WIP-kuvaa siitä, mutta jätän väliin. Yllätys menisi varmasti pilalle, koska tiedän tämän henkilön lukevan tätä blogia, - ainakin epäsäännöllisesti.
Todennäköisesti huomenna nyhrään tuon parissa mahdollisimman paljon, vaikka menisikin yötöiksi. Saan sen piirroksen vielä ajoissa valmiiksi. Ainakin yritän parhaani.
Tänään ei valitettavasti ehdi piirtämään, koska huomisen historian kokeen koealue pitää käydä vielä pariin kertaan läpi. Ei kiinnostaisi ollenkaan, mutta pakko niin pakko.

Muitakin piirroksia on kesken. Tai jos aivan tarkkoja ollaan, niin yksi. Muut ovat vielä ideointi/luonnos -vaiheessa. Tungen niistä lisää selostusta/WIP-kuvia tmv. sitten kun ehdin, viitsin, muistan ja jaksan. : DD

Seuraavaan postaukseen siis sekä kiitos lukijoille! (8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti