2012/11/02

Plöräys päivän (kurjaa) fiilistä

Nyt soi: Pendulum - Witchcraft (asdfgh ♥)
Fiiliksiä: V_tutus potenssiin satakahdeksankymmentä.
-----

...[x] järkevät otsikot 24/7

Viikonloppua pukkaa. Siitä huolimattam miun fiilikset ovat tällä hetkellä aika kehnot, koska viikonlopusta on tulossa erittäin työntäyteinen. Kokeisiin lukemista, siivoamista ja vielä ylimääräinen plöräys töissä käymistä. Olin siis tänään poikkeukksellisesti töissä, mutta tein typerän huolimattomuusvirheen joka kostautuu sillä, että pitää lähteä huomennakin töihin, vaikka onkin pyhäinpäivä (sain asian takia myös huudot porukoilta, en tosin ymmärrä mitä se niiden persettä kutittaa). Oma mokahan se on, niin saan syyttää tästä vain ja ainoastaan itseäni. Silti kyllähän se kyrsii, koska luulin saavani vapaan lauantain kokeisiin lukemiseen.
Olen vain tällä hetkellä niin stressaantunut liian monien asioiden (enkä tarkoita vain koulua), niin huolimattomuusvirheitä sattuu. Aivan liian paljon monenlaisten asioiden kanssa. Ja tuloksena on se, että olen tekemieni virheiden takia erittäin v_ttuuntunut itseeni. Kuten nyt~

Miun pitäisi tässä tänä viikonloppuna saada se Huudon modernisointi jotenkin nättiin vaiheeseen. Suomeksi sanottuna; täytyy editoida ja paljon. Saimme siis viime keskiviikkona kuvattua koko homman purkkiin. Oikeastaan se sujui ihan hyvin. 8) Ei myöskään tarvinnut säätää sen koulun kankean videokameran kanssa, vaan saatiin digipokkari käyttöön, ja sattui vielä olemaan sellainen kamera, jota osattiin käyttää. : D 

Mitään "erityisiä tai kivoja" suunnitelmia viikonlopuksi töiden ja pänttäämisen lisäksi ei ole. Matematiikan pänttääminen tosin tuottaa ongelmia, koska tuo aihe kiinnostaa ihan liikaa. Noei, vihaan matikkaa ja kertaustunnit koulussa vietin piirtelemällä vihkonkulmiin hevosia. Hyvin menee. (y) 

Nyt tähän loppuun jotain kivaa~ Olen monta viikkoa kyylännyt yhden tallin kesäleirikalenteria innolla ja odotuksella. Tässä pari päivää sitten ensi kesän leirit tulivat tuonne (viimein) myyntiin, ja mie menin varaamaan itselleni leiripaikan. : DD Leiri on perinteinen yleisleiri. Miun on tarkoitus mennä parantamaan sinne ruosteisia ratsastustaitojani. Viimeksi hevosen selässä on tullut oltua tammikuussa. Ratsastustunnilla opetuksen kanssa taas hmm... Joskus vuonna 2010..? Eli viimeisten vuosien aikana miulla ratsastus on ollut aika lailla maastoilua tai perusratsastusta (koulua) kentällä itsekseen. 
Leirin opetus tulee siis todellakin tarpeeseen. Hyvä päästä välillä "valvovan silmän alle", joka ohjeistaa ja korjaa esimerkiksi istunnan virheet. Itsekseen ratsastellessa saattaa muuten huomaamattaan kehittää omia virheellisiä tapoja, joista on vaikea päästä eroon, jos kukaan ei koskaan korjaa niitä! Ehkä ymmärsitte pointin, jota ajan tässä takaa.

Miulla on tarkoitus mennä ensi kesänä myös toiselle ratsastusleirille (vaellusleiri), mutta niiden myyntiintulon ajankohdasta ei ole minkäänlaista tietoa. Toivottavasti kuitenkin viimeistään hyvissä ajoin keväällä...!

Mutta nyt, kiitos ja hyvää illanjatkoa teille arvon lukijat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti