2012/11/13

Sujuu se tiistai ilman lasejakin, - ehkä


Nyt soi: Muse - Stockholm Syndrome
Fiiliksiä: Kamalan väsy. .__.
-----

Heivain.
Onpa tajuttoman väsynyt olo. Sellainen, että sitä voisi painua sänkyyn ja nukkua seuraavat kolme päivää. Ei innosta yhtään, että tälle illalle on vielä tekemistä, työhommia ja puolet terveystiedon koealueesta pitää lukea.

Viikonloppu meni ilman mitään ihmeempiä kertomisen arvoisia sattumuksia ja eilen oli se taksvärkki. Vietin siis päivän kotona pipareiden leipomisen ja ruoanlaiton parissa. Ihanan rento päivä eikä kouluun ollut ikävä!

Tänään oli perustylsä koulupäivä, ei tapahtunut oikeastaan mitään mielenkiintoista. Paitsi ai niin, satiinihan me tietää matematiikan kokeen numerot, ja olin kuulemma onnistunut repäisemään ysiplussan. Niin koomista, en jaksanut lukea tuohon kokeeseen yhtään, mutta se meni aiempiin kokeisiin (joihin luin !) verrattuna paremmin. Ehkä sittenkin olin älynnyt jotain niiden mokomien potenssien pyörittelystä.
Tänään oli myös englannin kuullun ja luetun ymmärtämien. Oikeastaan koko homma tuli ihan puskista, opettaja vain lätkäisi tunnin alussa koepaperit nenän alle. Oli siitä varmasti mainittu viime viikolla tunnilla, mutta ilmeisesti mie olin kuunnellut taas erittäin lahjakkaasti. (y) Luetun ymmärtämisen teksti oli muistaakseni joku Australia-aiheinen esitteentapainen. Ai vitsi miten kovasti haluaisin matkustaa itsekin vielä joskus tuohon maahan ! :3 Vaikka kielimatka tai joku muu kiva reissu (ei tosin näiden "kaupallisempien" järjestöjen kautta missään nimessä) olisi erittäin maukas. Mutta eihän tässä tarvittaisi muuta kuin sitä rahaa. Miun työpaikassa ei todellakaan ansaitse tarpeeksi, jos kielimatkaan yrittää rahaa ansaita. >.<

Asiasta kolmanteen. Sain viikonloppuna viimeisetkin osat editoijilta MEPpiä varten.Se siis valmistui ennen deadlinea, melkein viikon etuajassa. Mikä on aivan älyttömän hienoa. Tuota oli myös sen takia kiva hostata, että kaikki editoijat jopa tekivät osansa. Yhtään replacementia ei tarvinnut etsiä. (:
Tuosta tuli kaiken lisäksi tosi hieno, kiitos kaikille mukana olleille vielä kerran !

Piirtelin tässä viime postauksen jälkeen kaksi työtä valmiiksi.
Ilman laseja (siis näen huonosti lähelle > tarvitsen lasit piirtäessä) piirtäminen on kyllä erittäin jännää puuhaa. :'D Onnistuin hajottamaan rillini pari päivää sitten, joten viikonloppuna pitäisi keskustassa käydessä ostaa uudet lasit. Oikeastaan pakko, koska en halua nyhrätä asioita koko ajan siristellen. (Olkaa te onnellisia, jotka ette tarvitse rillejä !)

Mutta siis, asia karkasi väärille raiteille, joten nyt niihin piirroksiin.

Like A Dreamhorse:Tämä on se työ, josta näytin WIPin viime postauksessa. Lahja IRL-kaverilleni (älkää unohtako hänen blogia). Kuvassa oleva hevonen on hänen ratsunsa Egon IV, tuttavallisemmin Ekku, tai se ainakin yrittää näyttää Ekulta. : DD A4-kokoselle paperille toteutettu, työvälineinä olivat Promarkerit, 0.1 tussi, glitter-geelikynät sekä kalligrafiakynä ja pullomuste. Ja kyllä, tämä oli ensimmäinen kerta, kun en sotkenut kalligrafiakynän kanssa. 
Tosin silti haluan parempia teriä tuohon kynään niin piirtäminen helpottuu dfghjk.

Can You Hear The Sound of Frost ?:JOO MOI. Tämä on se joskus kamalan kauan sitten aloitettu nimellä "Love Like Winter" ollut räpellys. Digitaalinen tapaus epäonnistui täysin, joten homma jatkettiin loppuun lyijytäytekynällä A4-paperille. En halunnut heittää tuota luonnosta roskiin, pidin siitä jollain tapaa, joten halusin aloittaa koko homman alusta paperin kanssa. Itse asiassa, tuo onnistui siihen nähden ihan hyvin, että piirsin ensimmäistä kertaa ilvestä. Kissaeläimet muutenkaan eivät ole miun vahvuuksia... Tosin niitäkin pitäisi sinnikkäästi opetella piirtämään, koska nuo ovat hienoja eläimiä. :3 Erityisesti oma kissa Nappe.

Sitten tähän loppuun vielä jotain jännää~ :3 Innostuin viikonloppuna kuuntelemaan bändiä nimeltä Innerpartysystem (älyttömän hienoja biisejä, rakastan ) ja tweettasin ihan perus #nowplaying -tweetin heidän biisistään. No, sitten kyseisen bändin kosketinsoittaja-kitaristi Kris Barman tulee ja vastaa siihen että "Thanks ;)". Aww! Harvemmin kukaan vastaa noihin #nowplaying-tweetteihin, eikä oikeastaan kukaan muukaan miun tweetteihin yleensä vastaa. :'D Saati sitten jonkun hienon bändin jäsen. Päivän piristys, ehdottomasti !

Nyt kiitos teille hyvät lukijat~

2 kommenttia:

  1. kivalta vaikuttava blogi :)
    mun blogi,jos kävisit kattoo?
    http://mervinelamaa.blogspot.fi

    VastaaPoista