2013/01/21

Litistetty ylisuuri rusina


Pitkät maanantai-iltapäivät ovat kivoja. :3 Ehtii tekemään vaikka mitä, kun ennen puolta päivää on jo kotona !

Sain tänään aloitettua ihan uuden piirrustusprojektin. Traditionaalisesti. Miulla on tämän lisäksi yksi toinenkin piirros perinteisellä toteutusmenetelmällä kesken, mutta se ei oikein edisty.
Tai no totta puhuakseni tuo vanhempi projekti on hukassa. Siivosin viikonloppuna huoneeni kunnolla ja niinkin hyvin, että nyt en löydä täältä juuri mitään. Aivan niin. XD
Yleensä miulla on kaikki tavarat vähän siellä sun täällä, suoraan sanottuna epäsiististi, mutta silloin mie suurin piirtein tiedän missä kaikki ovat eikä tarvaroita tarvitse etsiä. Tässä tapauksessä keskeneräistä piirrosta. Järjestelmällisys ei ole miun vahvimpia puolia. Eikä varmaan koskaan tule olemaankaan.

Uudempi näyttää tältä.

Suunnittelin tekeväni ensin kokeiluversion tusseilla perus kopiopaperille (eli tuota mitä käytän normaalisti piirtäessä). Tarkoitus on tehdä tuo vesiväreillä ja/tai pullomusteella kunnolliselle vesiväripaperille. Kopiopaperi ei toimi märempien työvälineiden kanssa laisinkaan. Lopputuloksena on vain litistetyltä ylisuurelta rusinalta näyttävä paperi ja todennäköisesti palanut pinna.
Mutta suunnitelma toteutuu vain, mikäli tämä tussipiirros onnistuu ensin. En ihan luota tähän idean toimivuuteen, ennen kun siitä on "raaka", jonkinlaisen suunnitelmaluonnoksen asiaa ajava konkreettinen paperiversio olemassa. Mie olen niin arka sähläämään vesivärien kanssa kylmiltään. Ja sitä paitsi vesiväripaperi on kallista. Enkä halua tuhlata sitä turhaan. : DD

Digitaalisella puolella miulla on myös yksi keskeneräinen piirros.

Punaistaaah. D: Btw hienosti tuo Last.fm puhekupla tuossa osittain läpinäkyvänä. XDD

Jep, aloin työstämään sitä epäonnistunutta speedpaint-työtä digitaalisesti. Mie en halunnut tunkea sitä luonnosta täyttämään roskista, koska siinä ei pienen korjailun jälkeen ollut juurikaan mitään vikaa. (:
Laiskana en jaksanut raahautua skannerille, joten otin luonnoksesta kuvan kameralla. Sen takia linet ovat punaiset, koska alla oleva luonnos on tumma (yleensä skannerilla saa paremman valon kuvaan mitä kameralla, joten "värisäädetty" piirros on selkeämpi), niin en lähtenyt Gimpillä säätämään luonnoskuvaa punaiseksi tai siniseksi ennen piirtämisen aloittamista. Teen sen yleensä skannattujen luonnosten kanssa, koska mustien linejen piirtäminen on helpompaa silloin. Homma on paljon selkeämpää, kun tietää mikä on luonnosta ja mikä linejä. (;
Tämän kanssa tein toisin päin, linet ovat se värillinen osa ja luonnos tumma.
Hieman epäselvää tekstiä, mutta toivottavasti hoksasitte mitä ajan takaa. :'D Olen huomannut joidenkin muiden piirtäjien tekevän samoin. Veikkaisin että heillä on sama syy kysieseisen toimenpiteen suorittamiseen.

Asiasta kolmanteen. Eilen oli todella ihana aurinkoinen sää. :3 Sellainen kevättälvinen sää, millaista on usein helmi-maaliskuussa, jolloin kevät alkaa pikkuhiljaa kolkutella ovella. Miulla tuli eilen ensimmäistä kertaa tänä talvena sellainen fiilis, että olisipa kiva, jos nyt olisi kesä ! Mikä on sinänsä outoa, koska tykkään talvesta paljon.

Eilen tuli myös sellainen fiilis, että olisi ihanaa päästä pitkästä aikaa heppailemaan. ;___; En taida sitten millään päästä yli siitä, että toisinaan kaipuu tallille iskee... Ja hemmetin lujaa ! Kerran hevosihminen on nähtävästi aina hevosihminen. :__DD No, onneksi ratsastusleiriin on enää neljä ja puoli kuukautta. ♥ Sitä odotellessa~

Nyt kiitos teille lukijat. (:
Ja hei, postausten kommentointi on edelleen sallittua !! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti