2013/01/08

Sweet fifteen


Kuvan pointtinahan oli tämä päivämäärä, eikä esimerkiksi se että millainen kännykkä miulla on. (:
Joo, se olisi sitten 8.1. Se tarkoittaa tarkoittaa sitä, että miulla on tänään synttärit. Viisitoista vuotta tuli täyteen. Enkä edes tunne itseäni vanhemmaksi. Yhtä lapselliselle mitä ennen.
Toisaalta se on pelottava ajatus, että mie olen kolmen vuoden päästä täysi-ikäinen. Dfghjk vuodet kuluvat pian ! Synttärilahjaksi sain uuden hupparin ja kaksi valoukuvauslehteä. Toinen suomeksi ja toinen englanniksi.  Pitäisi lukea muutenkin kaikenlaista englanniksi, koska harjoitus tuon kielen kanssa ei ole pahitteeksi. Haaveilen nimittäin siitä, että joskus englannin puhuminen luistaisi yhtä hyvin kuin suomi. Tosin sen eteen pitää tehdä vielä valtavasti töitä.

Viikko on alkanut yllättävän hienosti. Koulun osalta meininki on ihan kohtalaista, ei kamalaa mutta ei kivaakaan. Kuitenkin kyllä tuolla kestää olla. Kait.
Onneksi tuolla on pari aivan mahtavaa ihmistä. :3 Esimerkiksi ruokavälkällä saatiin porukalla oikein loistavat naurut !

Nikon 1 V1 sekä erikseen tilattu kesäkitti (kameralaukku ja 8gt muistikortti) tulivat eilen postissa. Yay. Vieläkin tuntuu vähän kummalliselta, että nyt se kamera on miulla. 
Enhän mie tuon käyttämistä hallitse vielä ollenkaan, mutta silti se vaikuttaa aivan mahtavalta. :3 Tosi jämerän tuntuinen kädessä, ainakin kun on tottunut peruspokkareihin. : DD 

Ote ei ihan vielä hallussa, eikä moni muukaan juttu~
Akkua ladatessa ehti hyvin lukemaan suppeamman version käyttöohjeesta kerran läpi (pitäisi vielä jaksaa lukaista tuo laajempi pdf-opus), sillä miulla ei aluksi ollut mitään hajua miten koko systeemi toimii. Pelkkä objektiivin paikalleen laitto hirvitti aluksi, koska pelkäsin että kuvakennoon joutuu pölyä. XD 
Tuskinpa tuo on ihmekään, koska en ole ikinä aiemmin käyttänyt minkäänlaista järkkäriä. Aluksi zoomausrenkaankin käyttö tuntui kummalliselta. Yritin myös säätää valotuksia ynnä muuta, mutta ei siitä oikein mitään tullut. Automaatilla mennään, - toistaiseksi. 
Tällä saa myös näitä jänniä video + kuva yhdistelmiä (oikeaa nimitystä en muista), eli tarkennusvaiheessa kamera alkaa tallentaa videota, ja kun laukaisin painetaan pohjaan niin videotallennus päättyy ja kamera ottaa tavallisen valokuvan. Kaiken lisäksi kuvausvaiheessa tuohon voi lisätä jonkun übereeppisen musiikin kameran neljästä vaihtoehdosta. Srsly, what the f_ck? XDD
Muuten en ole vielä tarkemmin perehtynyt kameran videokuvausominaisuuksiin. Tutkiskelin vain tuota kameran mukana erillisellä asennuslevykkeellä tullutta editointiohjelmaa. Ja päädyin hyvin pian siihen, että taidan edelleen pysyä Sony Vegasin käyttäjänä. Tämä Short Movie Creator -editointiohjelma tuntui vähän noh... yksinkertaiselta.
Voisin lisätä tähän pari testikuvaa. Nappe pääsi (tai joutui) malliksi.


Ilme. :___D
Muuta julkaisukelpoista miulla ei ole nyt tähän hätään.

Nyt kiitos teille hyvät lukijat. (:

2 kommenttia:

  1. PALJON ONNEA VAAN!♥ Kiva, että sait sen kameran!8D Sulla on muute ihanat kynnet♥ Hyviä kuvia Napesta oot napannu ;3

    VastaaPoista