2013/02/09

Counting three two one


Heipsan~


Avaan tietokoneen muistion ja alan suunnittelemaan mitä kirjoittaisin uuteen postaukseen tänne Viisiminuuttiseen. 
Apua. Taas tämä fiilis. Mmitään järkevää kirjoittamisen aihetta ei tule mieleen, pää lyö aivan tyhjää. Meinaan napauttaa muistion saman tien kiinni ja antaa vain olla. 
Kirjoitan sitten huomenna, kyllä se innostus sitten palaa.
Ehkä ei sittenkään.

Niin. Olen ollut koko viikon ajan jotenkin verbaalisesti solmussa. Yllä mainittu tilanne toistui parikin kertaa. Mutta yritän nyt rustata tänne jotain, ettei tämä blogi kuihdu pystyyn. Nyt kun vähässä ajassa lukijoiden määräkin on tuplaantunut. Kiitos siitä ! (:

Viikko on mennyt, kuten ennustinkin, aikalailla lukemisen parissa.
Tiistaina oli englannin koe ja uskon sen menneen ihan kohtalaisesti. Se tosin oli huomattavasti vaikeampi mitä odotin sekä sain todellisen blackoutin yhden tehtävän kohdalla niinkin yksinkertaisen asian kanssa kuin miten verbin kolme muotoa toimivat. Sdfghjk. Miulla on monesti yläasteen aikana englannin kokeissa käynyt vastaavaa, ja se johtuu yksinkertaisesti siitä, että en tehnyt ala-asteella kielen eteen yhtikäs mitään. Oletin silloin, että sanat sekä kielioppi vain leijailevat päähän ilman minkäänlaista työtä. Mikä nyt tuntuu naurettavalta. Ja ottaahan se päähän, kun nyt joutuu näkemään paljon enemmän vaivaa, koska perusasiat ovat huonosti hallussa ja uusiakin pitäisi osata. Huonon perustuksen päälle on vaikea rakentaa mitään.
Tosin uskallan väittää, että ymmärrän kieltä kohtalaisen hyvin ja osaan jonkin verran kirjoittaakin ihan ymmärrettävää tekstiä. Se kielioppi vain ei suju niin hyvin kuin se voisi sujua, vaikka englanti onkin miusta muuten hieno kieli. Ja hurjan käytännöllinen !

Englannin lisäksi menneellä viikolla oli matematiikan koe. Se tuntui menneen paremmin mitä edellinen saman aineen koe. Taidan säästyä siltä, että saisin kurssiarvosanaksi seiskan. Ja jos saan, niin tiedänpähän ainakin yrittäneeni ymmärtää niitä laskukaavoja. Siispä that's OK with me. 8)

Ensi viikolla edessä on vielä ainakin kemian koe ja todennäköisesti myös maantiedon koe. Riippuu nyt siitä, miten tuo mantsan opettaja koepäivän miulle järjestää. Olen siis virallisena koepäivänä toisella puolella Suomea. Huomattavasti pidempi hiihtoloma on erittäin jees. ♥ Siitä lähempänä sitten lisää~ :3

-- Voi ää oonpa mie tyhmä. XDD Selasin yhtä matkailupäiväkirjaa tmv. tässä kirjoittamisen lomassa ja löysin tekstin, jossa kirjoittaja selitti etsivänsä kultaa metallinpaljastimella. Hän oli myös hyvin kiinnostunut tietämään, että millainen metallinpaljastin on paras. Mie tietysti menin luulemaan, että kyse on toisenlaisesta kullasta, jonka etsimiseen ei todellakaan tarvita metallinpaljastinta. Vasta tuossa tekstin lopussa hoksasin, että kyllä ne ihan siitä metallista sittenkin puhuvat. Ahahah taidan olla hieman väsynyt. :__DD

Ystävänpäivä lähestyy ja mie olen varma, että koko päivästä mahtaa tulla kamala. Ainakin nuo koulun järjestämät tanssiaiset eivät innosta. Ollenkaan. Mikä julmetun idea on järjestää pakolliset tanssiaiset, joihin pitäisi hommata itse parikin !? Plz kertokaa minulle ! Kun lukiossakaan Wanhat eivät ole pakollisia. Saati sitten peruskoulussa __ystävänpäivänä__, jolloin voisi järjestää jotain rentoa ja kivaa ohjelmaa. Saati sitten tuo parin hommaaminen, mie en sitä aio tehdä. Ja sitä paitsi, osa (erityisesti pojista köh) on niin penskan tasolla henkiseltä puolelta, että parin hommaaminen on rinnastettavissa "moi mie tykkään siusta, alax?" -ilmaisuun. Enkä halua tulla ymmärretyksi väärin.
Ehkä hoksaatte mitä ajan takaa?
Suunnittelin lintsaavani sen päivän, mutq meillä on se kemian koe silloin, joten miun pitää olla koulussa tekemässä se. En siis viitsi linstata. Muutenkin kun mie oon tunnollinen ja äärettömän tylsä suorittajaperfektionisti koulun suhteen, niin lintsaaminen ei vain... äh, tunnu järkevältä. Vaikka sitä ala-asteella harrastinkin lål. XD Mekkoa en aio kiskoa torstaina päälleni, koska en sellaista omista. Ja haluan pitää oman pienen "protestini" ohjelmaa ja toivottua pukeutumista vastaan tulemalla perusvaatteissa.
Eikä kiinnosta yhtään, että meillä on ennen tanssiaisia kaksi tuntia paritanssien harjoittelua. I'M GONNA DIE. >__<'

Piirrustuksista en tähän laita juuri mitään, koska niiden kanssa edistyminen on hmm... sanotaanko vaikka, että se on minimaalista. Keskeneräisiä projekteja tosin on _paljon_. Kirjoitan niistä lisää sitten jossain vaiheessa.

Kiitos lukijoille! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti