2013/02/25

Hki !


Heipsan tännekin.
Ajattelin kirjoittaa nyt postauksen tänne, koska tuskastuin vaatteiden etsimiseen netistä~ Mie en ikinä osaa päättää mitään ostoksiani nopeasti, aina pitää miettiä kaikkea kunnolla. XD Inhoan heräteostosten tekemistä, joten kunnollinen harkinta on paikallaan.

Kotiuduin pääkaupunkiseudulta eilen illalla. Oli erittäin mainio reissu sekä oli ihanaa nähdä Karoliinaa pitkästä aikaa! :3

Lähdin junalla kohti Helsinkiä siis viime keskiviikkona. Junamatka meni mukavasti, vaikka Riihimäen kohdalla alkoikin tuntua, että matka ei lopu ikinä. XD Onneksi kännykkä oli mukana ja akkuakin vielä jäljellä, niin näpräsin tekstareita ihmisille. Jee.
Juna oli suurin piirtein ajallaan määränpäässään, mikä oli hienoa. Rautatieasemalta bongasin Caron nopeasti, ja lähdettiin kävelemään metroasemalle. Mie taisin olla silloin aikalailla ihmetyksestä soikeana, hah. >D Ensimmäinen metromatka sujui tosi nopeasti. Ennen kun tajusinkaan, me olimme jo perillä (paljon kivempi tapa matkustaa mitä bussi, Jyväskylässäkin saisi olla tuollainen !). Keskiviikkoilta meni muutenkin vauhdilla.
Torstaina käytiin Itiksessä. Olihan se kaupoissa pyöriminen kivaa, vaikka mie en ostanut mitään. Suomalaisesta kirjakaupasta tosin meinasin ostaa paketin Derwentin Graphic Soft -kyniä, mutta se sitten jäi~ Miulla kun on kaikenlaisia kyniä useampi rasia ja laatikollinen, niin en välttämättä olisi tarvinnut noita.
Perjantaina käytiin Helsingin keskustassa. Me käveltiin ja kuvailtiin aluksi keskustassa, sitten vain käveltiin ilman sen kummempaa päämäärää. Vähän ajan päästä huomattiin, että oltiin Töölössä ja mentiin bussilla takaisin Kamppiin. Siitä seuraavaksi metrolla Kaisaniemeen. Pyörittiin siellä jonkun aikaa ja päätettiin lähteä takaisin Carolle, koska alkoi olemaan kylmä. Mutta tulipahan käveltyä! : DD Molemmilla oli kamerat mukana. Siispä totta kai tuli otettua kuviakin. Alla niistä muutamia. (:Herttoniemen metroasemalla kuvia räpsiessä joku enemmän tai vähemmän random mies halusi, että mie otan hänestäkin kuvia (mikä nähtävyys hänkin oli hehe). Otetut kuvat vielä piti näyttää sille, ennen kuin se oli tyytyväinen. Pelättiin vähän, että lähteekö kameraparkani vieraisiin käsiin (mistä sitä vieraista ihmisistä ikinä tietää...), mutta tämä mies käski vain lisätä kuvan alakulmaan HSL:n logon sekä kirjoittaa "metro toimii". Kuulemma ne olisi pitänyt säästää, mutta poistin ne aika pikimiten. :__DD Saatiin myös Caron kanssa jäätävät naurut tapahtuneesta. XDD Enkä vieläkään suunnitellut aloittaa osa-aikaisen metrovalokuvaajan hommaa dfghjk ! >DD
Lauantaina käytiin vuokraamassa kaksi leffaa, Ted ja Diktaattori. Meillä oli siis leffailta. (: Sattui vielä niin, että molemmat leffat olivat hyviä, ainakin jos miulta kysytään. 8)
Sunnuntaina lähdinkin jo kotia kohti. Junamatka takaisin tänne Keski-Suomeen meni hyvin.

Pakko vielä toistaa itseäni tähän loppuun, - mukava reissu kyllä oli ! :3 Aika meni vain ihan liian nopeasti yyh. D:

Ja nyt miulla onkin vielä viikon hiitoloma aah. ♥

Nyt kiitos lukijoille. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti