2013/02/19

Lomafiilistelyä


Celldwellerin musiikki miusta yksinkertaisesti mahtavaa, siksi halusinkin jakaa tämän biisin teidän kanssa. 8)

Kävin eilen pitkästä aikaa keskustassa. Ihan kunnolla, enkä vain pyörähtämässä. Viime kerrasta onkin aikaa, sillä miun käynnit keskustassa ovat yleensä luokkaa bussinvaihto tai muuten jonkinlainen ohikulkeminen.
Kävin kirjastossa, tarkoituksena oli etsiä jotain kivaa lukemista lomalle. Nyt kun olisi aikaa ja energiaa lukea jotain muutakin kuin tylsiä koulukirjoja. No, en löytänyt loppujen lopuksi mitään etsimääni. Tai oikeastaan, en osannut etsiä mitään.
 Siispä tyydyin kahteen Chi's Sweet Home -mangan pokkariin, joita en ole aiemmin lukenut. Chi's Sweet Home on ehdottomasti yksi miun suosikkimangoista. Ehkä näin kissanomistajana on helppo samaistua tarinaan. : D Anime kyseisestä sarjasta ei niinkään ole puraissut, sillä luen mieluummin ja ihastelen samalla Konami Kanatan kaunista piirrosjälkeä.

Kävin eilen kirjaston lisäksi rautatieasemalla ostamassa junaliput huomiselle ja sunnuntaille. :3


Miun hiihtoloma alkoikin jo tänään, koska lähden huomenna Helsinkiin Caron luo. Ilmoitan tässä samalla, että en kirjoita uutta postausta ennen ensi viikkoa, vaikka koneen todennäköisesti otan mukaan (riippuu siitä, jääkö laukkuun tilaa ;D).
Oikeastaan mie en ole edes ajatellut lähdön olevan näinkin lähellä ennen lippujen ostoa. : D Ilman muuta olen innoissani, on mukavaa nähdä Caro taas pitkästä aikaa. Nähtiin viimeksi marraskuussa, kun hän oli käymässä täällä Keski-Suomessa. Mutta onhan siitä jo useampi kuukausi. Kaiken lisäksi aika loppui silloin kesken, meillä olisi varmasti riittänyt puhuttavaa pidemmäksikin aikaa.
Olen tasan kerran aiemmin käynyt Helsingissä (ette naura >:c), siitä on tosin jo vuosia. Olin silloin alle kouluikäinen, ehkä noin kuusi vuotta vanha. Ainoat muistikuvat reissusta ovat, että lensin turvalleni liikkuvassa ratikassa ja Korkeasaaressa oli tiikereitä. Mitään muuta muistikuvaa kyseisestä reissusta ei ole jäänyt. Siispä nyt on oiva tilaisuus päivittää vähän muistikuvaa tuosta kaupungista. : DD
Myös tämä pidennetty hiihtoloma on erittäin jees~ Seuraavan kerran miun pitää raahautua koulun penkille vasta neljäs maaliskuuta ! (:


Oli pakko lisätä tämä vielä tähän. Karvapallon tassuja ilmeisesti palelee. D: Yksi ilta huomasin kissan makaavan patterilla mahallaan. Luulisi tuon olevan epämukava nukkumapaikka. :'D

Kiitos lukijoille~

2 kommenttia:

 1. Jeeej! Mäki oon niin innoissani sun tulosta tänne!:3 Onneks se päivä koittaa jo huomenna (; Ihana toi kuva Napesta♥ xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep ! >3
   Haha kiitos. : D En tosin ymmärrä, miten se voi pitää käpäliään kuumassa patterissa, koska mie en voi pitää omaa kättäni siinä kymmentä sekuntia kauempaa. XD

   Poista