2013/03/28

Anything Could Happen

Eilen oli nätti auringonlasku. :3
Miulla oli eilen "maailma on kamalan ärsyttävä" -päivä.
Heti herätessäni olin pahalla tuulella, koska sain nukuttua vain kahdeksan tuntia (tarvitsisin enemmän). Kaiken lisäksi kännykän herätysääni pärähti soimaan kesken unen. Ne ihanat vaaleanpunaiset unen pilvilinnat murenivat kitkeräksi mausteeksi aamukahvin joukkoon.
Koulumatkalla meinasin jäädä auton alle, kun eräs autoilija painoi vain kaasua lähemmäs suojatietä tullessaan. Ellen olisi pinkaissut pois alta, olisin saaanut varmaankin tällin kovasta puskurista. Ai kun ihanaa, olikohan tämä autoilija ikinä kuullut asiasta jalankulkijan etuajo-oikeus suojatiellä? Tai vaikka olisikin, niin tuskinpa sinne töihin, - tai minne ihmeeseen oli ikinä menossakaan, on noin kiire.

Kouluun selviydyttyä sain heti matematiikan kokeen nenän alle. Pää tuntui siinä vaiheessa erittäin tyhjältä. Meni aikansa, että sain ajatukset järjestykseen ja oikean keskittymisvaihteen päälle siinä kokeen alussa. Myönnän ihan suoralta kädeltä, että valmistautuminen koetta varten oli olematonta. Vuoden takainen Eeva olisi järkyttynyt pahemman kerran, jos olisi joutunut matematiikan kokeeseen noilla valmistautumisilla. Hymyilen huvittuneena sille näin jälkikäteen, että kuinka sellaisen stressin repäiseminen on mahdollista yhden ainokaisen kokeen takia. :'D Suhtaudun kouluun hyvin eri tavalla kuin vuosi sitten, mutta oikeastaan asennemuutos on pakon sanelemaa. En jaksaisi rankempia jaksoja ja töissä käymistä muuten, ellen menisi kohtuu rennolla asenteella eteenpäin.

Sain jossain vaiheessa koetta pääni oikeaan järjestykseen ja pääsin vauhtiin tehtävien kanssa. Häiritsi vain, että yksi tyyppi söi koko kokeen ajan jotain kovia karkkeja tai muuta vastaavaa rouskuteltavaa. Vihaan kuunnella toisten rouskuttamista kun yritän keskittyä johonkin. Kyseinen ääni ei muuten todellakaan häiritse tai kuulosta mitenkään pahalta, - luonnollistahan se on, mutta kun onko sitä aivan pakko pitää sellaista ääntä matikan kokeessa asdfghj. .__.

Muutkin mitättömiltä kuulostavat asiat saivat verenpaineen nousemaan turhaan ja latelemaan kasan ärräpäitä hiljaa mielessä. Mutta tälläisiä päiviä on varmasti itse kullakin. XD
Kuvaamataidon tunnilla helpotti, kun sain jatkaa erästä mukavaa lyjykynätyötä. Hermostumisen sai myös sivutettua sillä, että kaivoi kuulokkeet taskunpohjalta ja väänsi soittimen äänenvoimakkuuden sen verran kovalle, että en mahtanut miettiä sen kummemmin kuuloni suojelemista.
No, olen särkenyt aiemminkin tätä aistia kovilla musiikivoimakkuuksilla. Minkäs sille mahtaa, että hyvää musiikkia on vain _pakko_ popittaa lujaa. Sääli vain, että kerrostalossa kunnon popitus kajareilla on mahdotonta ilman naapureiden hikeentymistä. >)

Käsivarata otettu kuva eiliseltä illalta. Kameran putki on vähän liian lyhyt tälläiseen kuvaamiseen. : D
Tämä päivä taas on mennyt lähinnä siivouksen parissa. Se pakollinen pääsiäissiivous, hehe. : DD Pölyhuiskan kanssa on koluttu joka nurkka läpi. Nappe on ollut siivousoperaatiosta enemmän kuin suivaantunut. Kissaparka vihaa siivoamista valtavasti.

Illalla tulee vielä lähdettyä keskustaan, woo. Käyn nappaamassa hyvän ystäväni Karoliinan rautatieasemalta. Sillä hän istuu tällä hetkellä junassa, jonka määränpäänä on Jyväskylä, yay! Ellei juna sitten leviä matkan varrelle. Kyllä, olen todella skeptinen suomalaista junaliikennettä kohtaan. Vaikka tykkäänkin junalla matkustamisesta ja rakastan rautatieasemilla leijuvaa lähdön tunnelmaa.
Karoliinahan on tulossa meille koko pääsiäiseksi. Mukavaa. :) Kovinkaan usein meidän on mahdotonta nähdä, sillä tämä suurin piirtein kolmensadan kilometrin välimatka rajoittaa sitä reilulla kädellä. Mutta onneksi netti on keksitty! Mutta niin, miulla ei ainakaan tule olemaan tylsää pääsiäislomaa. Eikä varmaan hänelläkään !

Lisään tähän postaukseen myös mutamat kynnet, jotka tuhrasin tässä lähiaikoina.

Tähän loppuun toivotan kaikille oikein ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille! ♥
Ja lupaan tehdä postauksen aiheesta piirtäminen pääsiäisen jälkeen, malttakaahan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti