2013/03/10

Haastetta pukkaa


...Olinkin nopea tämän kanssa. :__D

OHJEET:
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaaja, jolla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

Fiia heitti miuta haasteella, kiitos ! Tälläisiä on kiva tehdä silloin tällöin. : D

11 asiaa miusta:

1. Olen oikeakätinen. Vasemmalla kädellä en osaa tehdä juuri mitään. Oikean käden kynsien lakkaaminen juuri ja juuri onnistuu. :'D
2. Mie haaveilen isosti. En yleensä tykkää kertoa haaveistani oikeastaan kenellekään, koska joku mielikuvitukseton yrittäisi kuitenkin hilata miut väkisin maan pinnalle. Haaveilu on kivaa, koska niissä ei tarvitse miettiä asioita järjellä. : D
3. Haluaisin tosi kovasti matkustaa pidemmäksi aikaa Australiaan tai Iso-Britanniaan. Erityisesti tuo Down Under kiinnostaa ja paljon!
4. Kammoan ötököitä. Jo tavallisen pienen suomalaisen hämähäkin näkeminen saa miut säikähtämään, saati sitten jos sellainen onneton eksyy sisälle. Hyi. XD Pörisevät ja pistävät öttiäiset ovat myös kurija. :c
5. Rakastan suklaata. Erityisesti Fazerin Sininen ja vahva tumma suklaa on namia. ♥
6. Miulla oli pari vuotta rillit, mutta viime joulun paikkeilla aloin saada lähes päivittäin päänsärkyä, joka oli pahempi, jos jouduin käyttämään paljon laseja sinä päivänä. Lasien käyttö jäi sittemmin, kun terveystarkastuksessa mainittiin näön olevan normaali.
7. Ruotsi on jotenkin nätti kieli. Vaikka koulussa en siitä pahemmin välitä ja en juurikaan ymmärrä sitä, niin silti se on kaunis.
8. Joskus täydellinen hiljaisuus on ihanaa. Näin kaupungissa asuessa se tosin on katoava luonnonvara...
9. Miuta luullaan usein vanhemmaksi mitä todellisuudessa olen. Joskus netissä on kysytty, että etkö sie olekaan täysi-ikäinen. Tai että olisin vähintään ysiseiska. IRL myös kerran on sanottu, että enkö olekaan 16, mikä on älyttömän hämmentävää. En pidä itseäni mitenkään kypsänä tai vanhemman oloisena, - olen ysikasi ja vasta viisitoista !
10. Kiroilen lähinnä itsekseni ollessa (silloin aivan liikaa) tai todella tuttujen ihmisten kanssa sekä toki netissäkin vähän. Muuten voisin sanoa olevani aika siisti kielenkäytöltäni.
Ja kaikkien tietämä v-sana on miusta suomen kielen ehdottomasti rumin sana, se särähtää joka kerran ikävästi korvaan. D:
11. Jyväskylässä saisi olla metro, koska sellaisella liikkuminen on kivaa! Ainakin jos vertaa tämän kaupungin bussiliikenteeseen...


1. Minkä yhden asian poistaisit maailmasta, jos voisit?
- Varmaankin väkivallan. Tai sen vähentäminen olisi ainakin hienoa, koska sitä on ihan liikaa kaikkialla.
2. Kuka on sinulle tärkein henkilö?
- Hitsi, paha sanoa yhtä! Ainakin oma perhe, läheisimmät ystävät sekä jotkut sukulaiset. En pysty valitsemaan yhtä ainoaa, koska en pahemmin luokittele miulle tärkeitä ihmisiä. Esimerkiksi tuntuisi tyhmältä luokitella tyyliin: "Siis hei, Esteri on numero yksi, Liinu numero kaksi ja Jonnejari numero kolme !!" Btw, nimet ovat sitten ihan keksittyjä, eivätkä mitenkään liity mihinkään hehe.
3. Odotatko jo kesää?
- Ilman muuta odotan! Kesälomalle on jo mukavasti kasattuna suunnitelmiakin, muun muassa ratsastusleiri jota odotan innolla. :3
4. Mikä on unelmiesi ammatti?
- Joskus kersana halusin olla hevostallin pitäjä tai ratsastuksenopettaja. Viidennen tai kuudennen luokan paikkeilla fiilikset muuttuivat, ja haaveena oli joku audiovisuaalinen ammatti. Nyt tosin tuntuu, että tuokaan ei olisi se unelmaduuni, niin tähän on pakko vastata että en tiedä. Olen monesti muutenkin miettinyt kuumeisesti tätä kysymystä, mutta en ole saanut minkäänlaista järkevää vastausta aikaiseksi.
5. Miten pitkä olet? Entä miten pitkä haluaisit olla?
- Suurin piirtein 174cm. Kohtalaisen pitkä siis~ Mie olen tällä hetkellä tyytyväinen pituuteeni, eikä se kummemmin häiritse kuten ennen. Olisin silloin halunnut olla kymmenisen senttiä lyhyempi. En tosin enää.
6. Millaisen kameran omistat?
- Nikon 1 V1 -minijärkkärin, jossa objektiivina 1 Nikkor VR 10-30 mm f/3.5-5.6. Tykkään kamerasta kovin, sillä se on sopivan kokoinen ja muutenkin mukava paketti. ♥ Haaveissa olisi saada tuohon vielä joku kaunis päivä toinen, pidempi putki. Tämän hetkinen on vähän lyhyt, mutta kyllä tällä pärjää.
7. Mitä luonteenpiirrettä inhoat ihmisissä?
- Täyttä väliinpitämättömyyttä ja itsekkyyttä, - varsinkin jos ne ovat samassa paketissa. Miuta ärsyttää paljon, jos ihminen ei kunnioita mitään, ei välitä mistään, ei ole kiinnostunut mistään ja olettaa maailman pyörivän oman pienen navan ympärillä.
8. Miksi aloitit bloggaamisen?
- Halusin yrittää toisen kerran blogin pitämistä. Ensimmäinen blogiviritykseni kaatui innostuksen puutteeseen, ja oli helpompi aloittaa kokonaan puhtaalta pöydältä. Kai miulla on myöskin pakkomielle selostaa asioistani jossain. En tykkää pitää tavallista päiväkirjaa, joten blogin pitäminen on jokseenkin luontevampaa.
9. Lakkaatko kynsiäsi?
- Toki! Miulla on kamalan alaston olo, jos kynsissä ei ole ollenkaan lakkaa. .__.
10. Sano joku kappale, josta tulee mieleen muistoja?
- 30 Seconds to Mars - A Beautiful Lie. Muistot tuosta biisistä heittävät melkein kuuden vuoden taakse, oh my. ;__;
11. Millainen fiilis nyt?
- Väsyttää, koska nukuin viime yön erittäin huonosti. Myös pintä stressin ja ärtyneisyyden poikasta tuntuu olevan päällä.


Haastan seuraavat blogit:
http://partofcaroliina.blogspot.fi/
http://swish-chan.blogspot.fi/
http://alina-thisgirl.blogspot.fi/
http://kiitokaviot.blogspot.fi/

En saa keksittyä yhtätoista haastettavaa millään sdfghjk. No, näillä mennään.

Kysymykset haastetuille: 

1. Mitä haluaisit ehdottomasti vielä kokea tämän vuoden aikana?
2. Jos saisit viisisataa euroa nyt käteen, niin mitä ostaisit?
3. Millainen musiikki aiheuttaa kylmiä väreitä hyvällä tavalla?
4. Onko siulla pakkomielteitä? Jos on, mitä?
5. Mitä fiiliksiä kevään saapuminen siussa herättää?
6. Oletko taikauskoinen?
7. Puhutko jotain murretta? Jos et, mikä murre kuulostaa mukavimmalta?
8. Mitä nettisivuja käytät eniten?
9. Suosikkiblogisi?
10. Oletko allerginen jollekin?
11. Onko haastetuksi tuleminen kivaa? (;

2 kommenttia:

 1. Ihana haaste! :3 Kirjoitata näihin niin järkevästi. Hyvällä tavalla viisaasti ja mukavasti... ;D Ja voi että miten läheltä nuo sinun faktasi sopisivat minun persoonaani... : DD Esimerkiksi tässä on suklaahullu nro. 1 XD
  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, aika jännää ! XD
   Ja kiitos~ Mukava että miun kirjoitustyyli on mukavaa luettavaa. ^^

   Poista