2013/03/21

Jaa tällekkö pitäisi keksiä otsikko
Vautsivau. Huomasin Bloggerin etusivun avatessani, että blogissa on vierailtu jo 1500 kertaa. Kiitos! (:

Olihan miulla kai muutakin kerrottavaa.
Viimeiset kaksi viikkoa ovat fiiliksien puolesta olleet kuin yö ja päivä. Musta ja valkoinen. Kaksi viikkoa sitten seinät tuntuivat olevan pystyssä joka suunnassa sekä kaikki tuntui olevan enemmän tai vähemmän no... Sanoisin nyt että kehnosti, vaikka se kovin lievä ilmaisu onkin. Kiskoin kamalan stressin kaikesta epäolennaistakin epäolennaisemmasta, olin koulussa kuin pystyynkuollut sekä sain vielä flunssankin kirsikaksi koko vtutuskakun päälle.
Tämä mennyt viiko on taas ollut edeltäjänsä täysi vastakohta. Loistavalla tavalla oikeastaan. Mie olen ollut kumman hyväntuulinen. En usko sen johtuvan lisääntyneestä auringonvalosta, sillä säällä tai vuodenajalla ei ole juuri koskaan ollut karvan vertaa tekemistä miun mielialojen kanssa. XD

Koulussakin on mennyt kiitettävästi. Englannin hiihtoloma-aiheisesta aineesta sain 9+, jee. Pari asiaa olin esittänyt tekstissä kieliopillisesti päin kuusimetsää, mutta pääasia että tulin tekstini kanssa ymmärretyksi. Maantiedon isosta kokeesta tuli täysi kymppi. Tavoitteenahan tästä aineesta on saada kymppi todistukseenkin. Toivon todella saavuttavani sen !
Meillä oli myös ruotsin koe tasan viikko sitten. Numeroita ei vielä saatu, mutta alustavat pistemäärät kylläkin. Miulla jäi puoli pistettä puuttumaan täydestä pistemäärästä. Onneksi kokeessa oli perinteinen plussatehtävä, jotka ovat aina melko simppeleitä. Siispä saan plussatehtävästä pisteen tai kaksi, - riippuu vähän miten opettajat ovat sen suunnitelleet, eli uskallan odottaa kymppiä ruotsin kokeen kokonaisnumeroksi.
Onhan se mukavaa, että jotain "näkyvää" tulostakin tuolla koulunpekin kuluttamisella saa aikaan. Vaikka en mie opiskelusta nautikaan, niin en viitsisi istua tuolla joka arkipäivä takamustani levittämässä ihan vain istumisen ilosta.

Videotuotanto siirtyi vahingon saattelemana YouTuben uuteen aivan surkeaan kanavaulkoasuun. Enkä saanut sitä takaisin siihen "vanhaan". Tämä vanhakaan ei kauan YouTubessa ollut verrattuna sitä edelliseen kanavaulkoasuun, joka miellytti miun silmää kaikista eniten. Siitä sai tehtyä persoonallisimman jos vähänkin tajusi kuvankäsittelystä mitään.
Mutta tämä uusi. IHAN ASDFGHJK... pöljä. Jos mie en olisi pyörinyt videorintamalla jo melkein neljää vuotta sekä saavuttanut lähemmäs 200 tilaajaa, niin lopettaisin koko sivuston käytön. Nuo uudistukset, joita YouTuben ihmeelliseen maailmaan tupsahtaa kuin sieniä sateella, ovat aika lailla häiritseviä. Ei ne toimi kunnolla ja mainostenkin määrä on lisääntynyt rajusti. Tuubiin ei pääse _edes_ kirjautumaan käyttäjänimellä, pitää käyttää sähköpostia kuten miltei kaikissa muissakin Googlen palveluissa. Kaipaan vanhaa YouTubea ja sen tunnelmaa.
Kaiken lisäksi yritin tehdä uutta banneria tälle kanavahöskälle, mutta tuo valittaa bannerin olevan väärän lainen, liian pieni ja liian kaikkea.

Tälläinen siitä tuli.
Ottaapa nuppiin, koska vietin ainakin reippaan neljäkymmentä minuuttia tuon bannerin kanssa! Kuulemma sitä ei voida näyttää tv:ssä. Mutta oikeasti hei, kuka miun tilaajista katsoisi videoitani nettiyhteydellä varustetulla töllöllä? Tuskin kukaan, korkeintaan murto-osa. JA TÄMÄN takia sitä banneria ei voida käyttää. Haistakaapa vaikka kukkanen.
Mie muutan kohta tällä menolla pysyvästi Vimeoon..! >.<

Mutta niin, kiitos tämän lukeneille ja rattoisaa torstai-illan jatkoa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti