2013/03/15

Lift off the Ground
KYLLÄ VAIN. Tähän alkuun on aivan pakko mainita (ja hehkuttaa hehe), että hienokas brittibändi nimeltä Hadouken! tuuppaa uuden levyn ulos 18. päivä tätä kuuta. Toisin sanoen ensi viikon maanantaina. Levy on nimeltään Every Weekend, jonka ensimmäinen singlelohkaisu Levitate kuulostaa omaan korvaan kerrassaan loistavalta.Lisäfiilistelyä jeejee. :3 Kyseisen musiikkivideon laatu äänen ja kuvan suhteen on aika sukka, mutta deal w/ it.

Hadouken! on meikäläisen toinen ehdoton suosikkibändi sekä fanituksen kohde heti Pendulumin jälkeen, - ollut jo useamman vuoden. Huh, aika kuluu nopeasti! : D
En muita musiikillisa tykkäyksen kohteita osaakaan sitten tarkemmin järjestää, niiden järjestys velloo epämääräisenä massana suuntaan ja toiseen vähän fiiliksestä riippuen. Voisinkin joskus tehdä tarkemman postauksen, jossa selostaisin näistä bändeistä/artisteista enemmän jos olette kiinnostuneita lukemaan aiheesta. (:

Mutta niin, mie yritinkin ennakkotilata Every Weekendiä bändin virallisesta nettikaupasta. Ennakkotilaajille luvattiin signeerattu versio (ooh ♥), joten totta kai olisin tuon mielelläni ostanut. Kaiken lisäksi levy olisi tullut postikuluineen Briteistä seitsemällätoista eurolla. Vertailuksi sanon, että täällä kylmässä Kotosuomessa samaa levyä myytiin yhdessä nettikaupassa _neljälläkymmenellä_ eurolla. Että hieman hintaeroa !
Tilaaminen tosin vähän töksähti, kun maksusysteemi ei innostunut miun pankkikortista. No, onglemaa on tässä selviteltiin ja tuon pitäisi toimia näillä näkymin viikon tai kahden päästä. Ok, ei se mitään. Mutta ei tuo nimmareilla varustettu levy ei siis hyllyyni tule eksymään. Ärsyttää hieman. Olin vähällä mennä rageamaan asiasta Twitteriin, mutta päätin pitää pahimmat mölyt mahassani ja tyytyä viittaamaan pieleen menneisiin levyostoksiin tylsästi hashtagilla. Nyyhkis. 8'(

Asiasta toiseen. Ostin jo ihan kiitettävä aika sitten EMP:ltä uuden niittivyön, koska vanha veti viimeisiään. Siitä oli tipahdellut aika monta niittiä (ette halua tietää mille tuntuu astua sellaisen päälle) sekä vyö oli kovaa vauhtia kulumassa poikki. Olikin siis hyvä aika hommata uusi. 
Kokoeroa näillä tosin on. Vanha vasemmalla ja uusi oikealla.
Uusi vyö on aitoa nahkaa ja muutenkin jämerämpi tapaus, joten oletan tämän kestävän siistissä kunnossa pidempään. Aiempi oli tosiaan tekonahkaa ja tilattu Cybershopista. En halunnut heittää tuota vanhaa vyötä suorilta käsin roskikseen, vaan näpräsin niitit irti pienen ruuvimeisselin kanssa. Ruuvimeisseli oli loistava apu, koska kynsillä näpräämisestä ei olisi tullut yhtään mitään. Miulla on tosi lohkeilevat kynnet, jotka repevät erittäin herkästi. Ne olisivat olleet vähintäänkin puolikuolleet, mikäli olisin niillä repinyt niittejä irti.Niin, nappasin pyramidiniitit talteen, koska suunnittelin tuunaavani yhdet tylsät mustat tennarit uuteen uskoon.
Vaikka tennarikelejä saa vielä odotella jonkin aikaa~

Kiitos lukijoille. (:

2 kommenttia:

 1. Ihana toi uus niittivyö...! ♥w♥ (Vaikka se vanhempikin näyttää hyvältä ainakin tossa kuvassa :3) Hadoukenista taas en oo ikinä kuullut, mut toi Leap of Faith oli ihan sairaan hyvä kappale~<3 x33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (:
   Se todellakin on loistobiisi. ♥

   Poista