2013/03/01

Liikkuvaa kuvaa


Tuntuu ihan hirveältä ajatella, että nyt on jo perjantai. Mihinkäs se aika katosikaan? En ole saanut juurikaan mitään järkevää aikaiseksi tällä varsinaisella lomaviikolla. Nököttänyt kotona tietokoneen ääressä hilluen ympäri Internettiä tai nukkunut. Unirytmikin on keikahtanut ainakin viidellä tunnilla eteenpäin.
Yleisesti ottaen lomaviikko ei ole mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Ehkä kyhäsin itselleni liikaa kaikenlaista, koska tarkoitus oli piirtää, valokuvata, käydä retkiluistelemassa satamassa ynnä muuta. Enkä ole tehnyt noista vielä mitään. Joo, rentoutuminen on miulle aika vaikeaa, koska olen taantumaton suorittajaperfektionisti joten vapaa-ajastakin tahtoo tulla suorittamista. Asfghjkl.
Mutta joo, otan rennosti nyt, koska siihen ei mahda tulla mahdollisuutta kun koulu taas alkaa. Neljännen jakson lukujärjestys näyttää sanalla sanoen hirveältä, mutta en aio miettiä koulua ennen maanantaita.

Innostuin pitkästä aikaa tiistaina istahtamaan videosorvin ääreen!

(Jos toisto ei toimi suoraan tästä, niin katsokaa video YouTubessa. (: )

Ai hitsi olipa tuon editoiminen kivaa. Vegaskin toimi nätisti, vaikka videoraitoja oli vähän päälle kymmenen. Tilanteesta tyhjä aikajana tilanteeseen valmis video meni reilu kaksi tuntia. Mikä on miulle varsin nopeaa. Yleensäkin harvinaista on, että saan koko videon valmiiksi yhden päivän aikana.
Lyhythän se on, mutta se johtuu siitä, että vain tuo videossa oleva pätkä biisistä kuulosti hyvältä editointia varten. Lukekaa tarkemmat kuvaukset videosta suoraan YouTubesta, koska en viitsi kirjoittaa samaa tekstiä tähän hieman eri ilmaisuin. Laiska(ko?). XD

Aloitin saman tien myös uuden editointiprojektin, koska intoa riitti. En nyt uskalla heittää minkäänlaista arviota siitä, että milloin tämä mahdollisesti valmistuu.
Näytän nyt joka tapauksessa ruutukaappauksen projektista.


Anteeksi rumat blurrit kuvassa.
Materiaalina toimii Starshine 4, wohoo. Ehkä kaikista työläintä tässä oli datojen muokkaaminen ja klippien kuvaaminen. Se tosin johtuu siitä, että mie teen kaiken vaikeimman kautta ölölöl. Klippejä kuvatessa itse pelin ja kuvausohjelman (Fraps) lisäksi päällä on Texmod (jotta muokkaukset näkyvät) sekä Cheat Engine (pelin hidastamiseen kuvasvaiheessa sulavien slow motioneiden luomiseen, koska Vegasilla tehdyt hidastukset tökkisivät rumasti). Aluksi kaikkien noiden ohjelmien kanssa pelleily tuntui  älyttömän typerälle ja mutkikkaalle, mutta kyllä se siitä loppujen lopuksi luonnistuu hyvin, kun harjoittelee.
Kuitenkin noissa kolmessa ohjelmassa yhteensä on vähemmän nappuloita mitä Vegasissa, niin selvillä vesillä vielä ollaan. : DD

Piirtämisen osalta mie en ole tehnyt mitään. Jonkinlaista "silmätutkielmaa" (lähinnä piirtelin erilaisia silmiä, mietin mitä eroa naisen ja miehen silmällä on sekä miten ilmeet välittyvät silmien kautta) yritin väkertää, mutta se ei mennyt niin kuin piti. Keskittyminen ei sen kanssa onnistunut ollenkaan, ja lopputuloksena paperilla oli Knife Partyn jätkät varustettuna erittäin tyylikkäillä ilmeillä sdfghj.
Enkä aio näyttää sitä täällä. Siitä tuli sen verran jäätävä. :__DD


Oon junnannut tätä nyt parikymmentä kertaa ja pakko sanoa, - aivan ihana biisi. ;__; ♥

Kiitän tämän lukeneita~

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää toi sun projektis!:3 Odotan innolla sen valmistumista!
  Mäki piirtelin nyt vkl'a pitkästä aikaa, mutta siis en laita niitä myöskään mihinkään näkyville~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tosin tuon valmistumisessa varmasti menee aikaa, mutta mikäs kiire tässä on. :__D
   Haa, mitä piirtelit ? (:

   Poista
 2. Anonyymi3/3/13 18:02

  Hiianoa liikkuvaa materiaalia! :'D Mihin se aika katosikaan, nyt on jo sunnuntai ja huomenna kouluun? XD Ei hitsi, kyllä se vaan niin on. Kivalta näyttää toi "epävalmis" projekti jo :D
  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! XD
   Lomat menevät _aina_ liian pian, oli sitä sitten neljä paivää tai kuukausia. D:
   Sen jälkeen kouluun raahautuminen tuntuu vähintäänkin urheilusuoritukselta. Mutta toisaalta, kesälomaan on enää pari kuukautta joten leirikin lähestyy! :3

   Poista
  2. Anonyymi4/3/13 15:52

   Haha, sitä leiriä odotellessa! :3 Urheilusuoritus tosiaankin, tänään meinasi viimeisillä tunneilla ottaa jo koville, kun silmiä kirveli väsymyksestä... ( Johtuuko kenties siitä että meni nukkumaan 15 minuuttia uuden päivän puolella? XD )
   - Ella

   Poista
  3. Voi olla hyvinkin mahdollista. XD

   Poista