2013/03/25

TossuturinaaSdfghjkl miksi oi miksi hienojen bändien pitää hajota. ;;___;;

Sain eilen valmiiksi tennarituunausoperaationi. Ei siinä oikeasti mennyt näin kauan, mie vain näpretelin sitä projektia parina päivänä eteenpäin, jos ei ollut parempaakaan tekemistä. Tai mikäli tämä "parempi" tekeminen ei kiinnostanut. : DD

Tuunattavat tennarit on ostettu viime keväänä Seppälästä. Taisivat maksaa silloin noin viisitoista euroa. Muistaakseni. Yllätyin positiivisesti näiden kestävyyden suhteen, koska yleensä kulutan kesässä n. kahdet tennarit puhki. :__DD


Pesin viime kesän pölyt pois kengistä ennen tuunausta, jonka jälkeen siistin pahimmat värihaalistumat kankaasta mustalla permanenttitussilla. Tämän jälkeen laitoin vanhasta niittivyöstä irti otetut pyramidiniitit kiinni kenkiin. Niittien piikit olivat tosin niin pehmeää metalllisekoitetta, että oli pakko nirhata saksilla pienen pieni reikä kangastossun pintaan, että niitin sai paikalleen. Siispä eiväthän nuo ihan millilleen täydellisesti tulleet suoraan, mutta ovat kiinni kuitenkin! >) Sehän se pääasia tässä on. En muutenkaan ole käsitöiden kanssa lahjakas, - enemmänkin sitä all thumbs -kategoriaa. Tämän takia taisinkin vihata niitä pakollisia käsityötunteja seiskalla niin paljon, hehe.
Toisinaan tälläinen pieni näpertely on joskus mukavaa. :3


Nyt vain niitä parempia kelejä odottelemaan~

YouTuben banneriprobleema ratkesi loppujen lopuksi helpommin mitä osasin odottaa. Sain perjantaina pakkasessa kotiin tallustellessa idean, että länttään bannerin mustalle taustalle, joka täyttää Tuben asettaman resoluutiosuosituksen. Kappas vain, sehän toimi myös käytännössä! 8) Silti olen erittäin vahvasti sitä mieltä, että onpahan pöljä kanavasysteemi.

Tälläinen pikapostaus tähän väliin. Nyt miun pitäisi mennä tekemään tuttavuutta matematiikan kirjan kanssa, koska keskiviikkona on koe. 8/ Saisikohan tuota otettua itseään niskasta kiinni ja opiskeltua, hmm.

Kiitos lukijoille. (:

2 kommenttia: