2013/04/11

Kompastuskiviä


Voihan kissankarva soikoon. Viimeisin viikko on ollut kaikenlaisten vastoinkäymisten ja kummalisten asioiden kanssa rämpimistä.

TET-paikan saaminen on tosi vaikeaa.
Olen kysellyt monesta paikasta, totta puhuakseni tipuin laskuist,a että kuinka monesta. Yhdestäkään ei ole tärpännyt. Miut on ingorattu joko suoraan tai jätetty vastaamatta. Ei kivaa.
Alunperin kiinnostus oli mennä jollekin tallille tettiin, mutta suunnitelmassa on kilometrien mittainen este. Nimittäin matka. Tettiläisiä ottavat tallit ovat niin korvessa, että bussilla sinne ei pääse vaikka koulu matkan maksaisikin. Ja ~20 kilometriä on vähän turhan pitkä matka kävellä tai taittaa pyörällä. Nämä suunnitelmat siis sai unohtaa.
Alan pikkuhiljaa olla hukassa tämän paikan etsimisen kanssa. Hitsi. Ehkä pitää maanantaina mennä käymään opon luona ja kertoa pieleen menneet hakemiset. Jos hän vaikka osaisi auttaa.
Koomista sinänsä, että sain vakituisen työpaikankin paljon, paljon helpommalla. Harmi, että tuonne ei voi mennä tettiin. :c No, periaatteessa mie pääsisin, mutta työtunteja ei tule tarpeeksi, että koulullakin oltaisiin asiaan tyytyväisiä~

Töistä puheenollen. Sain äsken sähköpostia kaupungilta, jossa kerrottiin, että miuta ei ole valittu kesätöihin. 8( Paikkoja oli vain sata ja hakemuksia oli tullut kuulemma noin 1300, niin sinänsä en ihmettele että töitä ei tullut.


Törmäsin tiistaina netissä todella kummalliseen tilanteeseen. Ok, kaikilla on mahdollisuus käyttää nettiä ja näin, mutta en olisi ehkä halunnut törmätä noihin tyyppeihin. Enää. Koskaan. Ikinä. Apua.
Periaatteessa voisin estää nuo saman tien, ja eikä mitään kamalaa tapahtuisi. En ole tuntenut noita enää _vuosiin_ IRL. En vain osaa olla ilkeä ihmisille tarvittavissa tilanteissa.
Silloin kun se kuvitteellinen "wipe away" -nappula (tässä tapauksessa estä-nappula öhö) on olemassa ja vieläpä toimii halutulla tavalla, niin en uskalla käyttää sitä.
Jollain tapaa luulisin myös tekeväni palveluksen itselleni jos hoitaisin tuon pois päiväjärjestyksestä. Kaiken lisäksi ihmisten estäminen on --köh--, tuttua, koska Twitter on pullollaan randomeja tyyppejä, jotka ovat siellä vain häiriköidäkseen kaikkia vastaan tulevia. Yleensä napautan sellaiset suoraan pois tieltä eikä ne sen kummemmin vaivaa.
MUTQ ää. Toisaalta olen muuttunut ihmisenä viimeisten vuosien aikana valtavasti, - siispä ei ne edes tunne miuta enää ! Varsinkin viimeisen vuoden aikana. Tuntuu, että olisin sinä aikana kasvanut mieleltäni ainakin kolme vuotta vanhemmaksi.
Nojaa. Ehkä sen huomaa, milloin on vain parempi olla tökkimättä tikulla silmään ja lopetettava turha vanhojen miettiminen.
Btw kirjoitimpa sekavasti ! XD

Siinä samalla nettiä plärätessä vastaan tuli vastaan myös Provinssirockin ensi kesän esiintyjälista. Ja kyllä, siellä oli taas läntättynä hyviä esiintyjiä. Erityisesti pieni hepulikohtaus iski, kun rullasin sivua sunnuntain kohdalle ja listassa komeili White Lies. Kelpaisi, todellakin kelpaisi ! ♥
Sääli vain, että en pääse tänäkään vuonna festareille. Tämä ei ole ensimmäinen kesä, kun Provinssihaaveet saa unohtaa kokonaan. Äidillä meinasi mennä sumpit väärään kurkkuun, kun ensimmäisen kerran kaksitoistavuotiaana hihkaisin, että haluan festareille. Jälkeenpäin ajateltuna oli ihan naurettavaa edes kysyä moista tuon ikäisenä. :'D
Pitää vain toivoa, että tuokin bändi eksyisi uudelleen Suomeen pitämään "oikean" keikan järkevillä ikärajoilla jossain~

Mutta juu, tälläistä tällä kertaa. Kaikkien asioiden summana suoraan sanoen pisses me off.

Joka tapauksessa, kiitos lukijoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti