2013/04/07

Se viideskymmenes postaus

Huu, jo viideskymmenes..! :__D

Kuten saatoitte huomatakin, täällä näyttää hyvin samalta kuin ennenkin. Skeptisyys uuden leiskan toimivuutta kohtaan ei ollut turhaa. Blogger sanoi sopimuksensa irti heti kättelyssä sen suhteen.
Siispä oli tyydyttävä pieniin muutoksiin vanhan leiskan kanssa. Uusia lisäyksiä ovat banneri ja infopiste-sivu. Bongaa muualta somen syövereistä -osio siirtyi alas kuvalinkkien muotoon. Jotain hyötyä siitä HTML-koodin käytön opettelusta sittenkin oli! : D

Pirsin eilen, viime yönä ja tänään viime postauksessa mainittua koulutyötä.

WIP (work in progress) numero kaksi.

Linkki deviantARTiin.

Valmistuihan se viimein! Työvälineinä tuon kanssa olivat Derwent Graphic -lyijykynät, lyijytäytekynä sekä koulun piirrustuslyijykynät joiden merkki oli miustaakseni Lyra.

Itse olen ihan suhteellisen tyytyväinen lopputulokseen. Nyt pitää vain toivoa, että kuvaamataidon opettaja myös pitää siitä. : D
Ainakin yhdellä kuviksen tunnilla koulussa vieraillut singaporelainen tutkija tai muu vastaava oli turhankin kiinnostunut tuosta luonnoksena. Miusta on tajuttoman ahdistavaa keskittyä mihinkään, jos joku nököttää puolen metrin päässä ja tuijottaa jokaista liikettä, jonka tekee. Ääh. Otti vielä kuvankin. Kysymättä lupaa. >:c
Kaikista koomisinta oli, että opettaja oli juuri hetki sitten esittänyt kysymyksen, että kenestä ei saa ottaa kuvaa. Mie viittasin. Opettaja ei valitettavasti ollut hoksannut kääntää kysymystä tai sen vastausta englanniksi, sillä eihän tämä vierailija osannut suomea. Ja mie en saanut suutani auki ja sanottua "Please do not take any pictures of me". Nojaa.

Viikonloppu on muuten mennyt omalla painollaan rennoissa tunnelmissa. Eilen tehtiin sushia, josta tuli oikein hyvää!


Illalla kokeilin pääsiäisenä ostettuja kynsitarroja. Ne oli kamalan vaikea saada nätisti paikoilleen (onkohan sillä mitään vaikutusta, että katsoin telkkaria samalla, hmm) sekä ne eivät pysyneet paikoillaan. Laitoin päälle pari kerrosta viimeistelylakkaa kiinnittämään tarran. Se vain vaikeutti tilannetta, koska tarra vetäisi itsensä miljoonaan kurttuun ja rullalle lakan laiton aikana. Kummallista.
Nyhräämisen lopputulos on tuossa alla. Onnistuivat ne kuitenkin jollain tapaa, mutta en osta näitä toista kertaa. XD Lakalla maalaamalla saa kuvion, joka sopii paremmin oman kynnen kokoon. (:


Huomenna ohjelmassa koulupäivän lisäksi on tet-paikan metsästys. Tuon homman kanssa alkaa olla kohta kiire. Hirvitys. D:
Jonkin verran sähköpostin välityksellä tettipaikkaa olen jo kysellytkin, mutta ei ole tärpännyt. Uutta yritystä kehiin ja muualta kyselemään. Pari paikkaa miulla onkin jo mielessä ja olen erittäin pettynyt, mikäli noihin ei ole mahdollista päästä suorittamaan tet-jaksoa. Pitää pitää peukalo pystyssä sekä toivoa parasta! (:

Kiitos lukijoille~

2 kommenttia:

  1. Hei. En tiennytkään että oot tääl :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina oppii uutta. : D Mie olen kirjoitellut tätä viime syyskuusta lähtien~

      Poista