2013/04/30

yeah - yeah - yeah

Koulussa käyty, työt tehty ja munkit paistettu. Vapunvietto alkakoon.
Katkaisee viikon loistavasti, kun keskeltä viikkoa lähtee yksi koulupäivä pois. Vappua ei varmaan ihmeemmin tule juhlistettua, mikäli herkuttelua ei lasketa. >)

Tämän päivän koulupäivä ei ollut mitenkään tavallisuudiesta poikkeava. Mitä nyt ruokkiksella saatiin munkkeja (jotka eivät olleet erityisen hyviä) ja ylikäynyttä simaa. Porukka huhusi, että se olisi ollut kolme viikkoa vanhaa, mutta tiedäpä tuota varmaksi. : DD Naamiaisia tai muuta pukeutumista ei ollut, mutta ilman muuta sai tulla vapputamineissa kouluun. Mie en pukeutunut, koska olen tylsä en keksinyt hyvää asua. Tosin kuviksen tunnilla olisin halutessani voinut tehdä vappuhatun tai muuta krääsää, mutta ne tuntuivat ennemminkin ala-asteelaisten jutuilta.
Viimeinen tunti meni kaatosateessa koulun pihaa laittaessa. Palelin koko samperin tunnin eikä hiekkapaperin kanssa maalipintojen siistiminen ollut yhtään kivaa. En mie niitä seiniä ja pylväitä ole tussilla sotkenut, joten miksi oi miksi on pakko siivota ! Ja sitäpaitsi, ne on kohta samassa kunnossa mitä ennenkin. Olisin mieluummin istunut sen tunnin sisällä tunkkaisessa luokassa. XD
Onneksi saan kuviksen opettajan luvalla livistää Jennin ja Raxun kanssa viikon päästä olevasta siivospäivästä, jossa pihaa pitäisi jynssätä enemmän~

Pari päivää sitten kulmakarvat nousivat vähintään otsalle asti hämmästyksestä kun avasin YouTuben etusivun. Olin noin kaksi vuotta osallistunut Hagetsun hostaamaan MEPpiin ( = multi editors' project, useampien editoijien yhteisvideo). Ajan kuluessa automattisesti iski epäilys, että tuo ei varmaan koskaan tule valmistumaan. Oletin, että jotkut osallistujat ovat olleet kurjia ja jättäneet osansa kokonaan editoimatta.
Se on valitettavan yleistä. Ihmiset olettavat, ettei osallistuminen velvoita editoimaan valittua osaa. Raivostuttavaa.
Itse en ole onneksi omalla kohdalla tähän törmännyt, mutta olenkin hostannut vain kaksi MEPpiä. Niiden kanssa kaikki sujui mahtavan helposti. Osasyynä siihen oli kuitenkin hienot editoijat!

Mutta niin, tämä Hagetsun MEP oli valmistunut ja päätynyt YouTubeen kokonaisena.


YouTubessa, mikäli suoraan tuosta toistaminen ei syystä tai kolmannesta toimi.

Omat osani (alkavat kohdissa 2:40 ja 3:40) ovat mitä ovat. Pitää tosin ottaa huomioon, että ne ovat kaksi vuotta vanhoja! Siinä ajassa ehtii kehittyä paljonkin, u know~
Tarkempaa detaljitietoa osista löytyy erikseen YT:en ladatuista yksittäisistä osista; seitsemäntoista ja kakskytäkolme.

Editoinnin osalta sanon sen verran, että aloitin hieman yhtä uutta projektia viikonloppuna. Saa tosin nähdä tuleeko siitä valmsita. Editointi ei luista ihan kuin ennen, taidan olla ruosteessa. :'D Jotain pientä juhlistusvideota tai muuta olisi kiva saada valmiiksi, kun tänä keväänä videotuotannolla tulee neljä vuotta täyteen. Ja kolme vuotta Sonyn ohjelmien kanssa.
Olen ehkä hieman julma, mutta en voi olla hymähtelemättä ääneen, kun Vegasin uudet käyttäjät kehuvat itseään niin maan mainioiksi eeppisiksi übereditoijiksi osatessaan siirtää musiikin aikajanalle. Sitä kehutaan joka paikassa, mutta hetken päästä nyhverretään nurkassa, kun YouTube ei hyväksy projektitiedostoa ladattavaksi "videoksi".
Give me a break. XDD Ja opetelkaa mitä renderöinti tarkoittaa.

Mutta kiitos kaunis lukijoille. :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti