2013/05/18

PäivitystäKamala kasa WIP kuvia. Toisaalta miulta on pyydetty enemmän kuvia sisältäviä postauksia, joten laittakaamme sen piikkiin. : D

Viime postauksessa kerroin työn alla olleesta vesivärityöstä. Maalailin sen loppuun eilen tetistä kotiin tultuani. Lopputulos ei ole pilkulleen sellainen kepeä ja kauniilla tapaa huoleton (kaksi asiaa joita rakastan vesivärimaalauksissa) jota lähdin metsästämään, mutta ei kuitenkaan niin paha mitä pelkäsin aluksi!
Viimeksi olen näillä maalannut kunnolla ajatuksen kanssa joskus ala-asteella muutama vuosi sitten. Pääsiäisenä maalattuja kananmunia ei lasketa. >D
Viime syksynä tein kyllä yhden pienen maalausjutun koulussa, mutta se oli rivakammalla tahdilla tehty. Lontoolainen puhelinkoppi japanilaisella kirsikkapuulla. Suunnitelmissa olisi tehdä siitä remake joskus~ :3

Mutta tähän tämänhetkiseen maalaukseen palatakseni.
Työn nimi on Edelleen yhdessä (hei kattokaa, suomenkielinen nimi jee). Aluksi mielessä pyöri nimet "And Together" tai "Tillsammans", mutta tuo suomenkielinen tuntui luontevimmilta ja parhaalta.
Valmis:

deviantARTissa.
Työvälineinä Tiimarin mysteerimerkkiset vesivärit ja Derwentin musta Inkentese-kynä. Sävy taisi tarkalleen olla "Indian Ink". Inkentesellä ei suurempaa virkaa toteutuksessa ollut, kuin paikka paikoin mustien varjokohtien värin syventäminen. 8) Maalattu Cansonin Montvall 200g -akvarellipaperille.


Tet-viikko meni aivan loistavasti! Miulla oli loppujen lopuksi tosi mukavaa olla tuolla Piitun kanssa harjoittelijana. Viikko oli rento verrattuna tavalliseen kouluviikkoon. Eilinen varsinkin, hommia ei ollut paljon, joten me lähinnä hilluttiin ympäriinsä ja hajoiltiin toinen toistaan tyhmemmille asioille. >D Päästiin vieläpä hyvissä ajoin kotiin ! Jäi hyvät fiilikset koko hommasta, vaikka paikan saaminen olikin kivikkoista aluksi.
Mie oon myös varsin iloinen siitä, että viikosta tehtävä raportti on meikäläisen osalta valmis. En olisi ehtinyt tekemään sitä tänä viikonloppuna, sillä kokeisiin luku odottaa...
Ensi viikolla on kasiluokan viimeiset kokeet. Maanantaina hissa ja perjantaina englanti. Hissa ei todellakaan ole vahvimpia aineita, mutta yritän päntätä sitä. Vaikka väkisin. Peruskoulun hissa loppuu tänä keväänä, joten kevään numero tulee komelemaan päättärissäkin. Joten on pakko lukea, haluan hyvän numeron. : DD


Eilen illalla tuli istahdettua pitkästä aikaa kampaajan tuoliin. Mitään radikaalia hiusten osalta ei tapahtunut, omistan edelleen puolipitkät punaiset hiukset. Latvoista lähti about neljä senttiä kuivaa, huonoa latvaa pois.
Oli tosin erittäin outo tunne lähteä kampaajalta tikkusuorien hiusten kanssa.
Miullahan on normaalisti vahvasti luonnonkiharat hiukset, enkä vaivaudu suoristamaan niitä. Lämpökäsittely rasittaa hiusta - oli lämpösuoja tai ei - eikä tukka suorana pitkään kestäisikään. Heti jos ilma on vähänkin kosteampi, niin tämä vetää kikkuraan. Toisin sanoen olen luovuttanut suorista hiuksista haaveilun ja opetellut elämään kiharien hiusten kanssa. Eikä se harmita, oon ihan fine tämän asian kanssa. (:

Nyt himottaisi elävöittää pehkoa jollain jännällä shokkivärillä kesää varten... >3 Tummanpunaista, magnetaa tai jotain muuta jännää~ Tarkempaa suunnitelmaa ei vielä ole, mutta kun noilla kirkkailla väreillä on niin no... tajuttoman kiva lotrata !Saatte tähän loppuun vielä loistavan biisin elektronista musiikkia soittavalta israelilaiselta bändiltä:


Hyvää viikonlopun jatkoa, muistakaahan katsella Euroviisuja!
Btw tämä Romanian biisi on tosi hämmentävä...

Kiitos lukijoille. (:

2 kommenttia:

 1. Vahvat värit tuossa sinun työssä
  (: Minä itse teen kaikissa tuherruksissani mahdollisimman haaleaa, pidän
  niin paljon vaaleista väreistä! :D Mikset värjää päätäsi blondiksi? ;D
  Sillä ehdolla voisit ainakin luistaa hissankokeesta, jos olisit ns.
  blondi = tyhmä kuin saapas. :D Tai sitten mustaksi . (:
  Juuu tiedän, mun ehdotukset on päin mäntyä. Ja ihanaa kun on paljon
  kuvia, I like!
  T. Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. (: Itse pidän vahvoista väreistä, sillä tuossa onkin kaksi vastaväriä. : DD Mutta makuasiahan se on ja on vain mukavaa, että on eriäviä mielipiteitä.
   Ei tarvitse, sillä olen luonnostaan blondi. XDD

   Poista