2013/05/13

Siveltimenvetoja tummasta vaaleaanOlipahan viikonloppu. Oikeastaan en osaa sanoa millainen, mutta koko ajan fiilis oli kumman awkward. :c

Lojuin ympäriinsä, maalasin ja kuuntelin Placeboa ja Joy Divisionia. Nähtävästi en pääse eroon tästä brittiläisestä kello viiden tee -syndroomasta. Rupesin yhtenä iltana miettimään, että suurin piirtein puolet bändeistä, joita kuuntelen ovat tuosta saarivaltiosta. Hassua. :'D
Mutta jokatapauksessa, hienoja bändejä molemmat, vaikka Placebo nappaa kuitenkin miulle enemmän.

Maalaaminen pitkästä aikaa oli ihan mukavaa. En tosin vieläkään hallitse vesivärien käyttöä. Kamalan vaikeaa. Miuta viehättää kovasti se vesivärimaalausten keveys ja läpikuultavuus, mutta omissa töissä siitä ei ole vähän ajan työstämisen jäljellä oikeastaan mitään. Ehkä työstän joitakin juttuja vähän yli, who knows.
Pitäsi varmaan harkita myös - mikäli nyt innostun tästä vielä enemmän - kunnollisten kakkuvärien (kyllä, vesivärejä voi ostaa myös tuubiin pakattuna) ostamista.
Tämänhetkiset ovat Tiimarin parin euron rimpulat, jotka murenevat siveltimeen. Valkoinen nappi hajosi kirjaimellisesti puuroksi. Sen jälkeen annoin sen kuviaa, mutta koko värinappi oli siinä sulanut ja kadonnut. Apua, uskaltaakohan noita enää käyttää ollenkaan. XD En myöskään ymmärrä sitä, että minkä takia paletin muuten niin vajavaisessa värivalikoimassa pitää olla oranssia. Eihän sen sekoittaminen keltaisesta ja punaisesta nyt kovin vaikeaa ole, vai?

Jatkoin yhden heppatyön työstämistä eteenpäin. Koni on vaihteen vuoksi realistinen, eikä näytä mistään ulkoavaruuden planeetalta karanneelle. Sillä on jopa ratsastajakin selässä! En muistakaan milloin viimeksi olisin tehnyt jotain sellaista. Kaksi ja puoli vuotta sitten, ehkäpä?

Söhrään linejä puhtaaksi vesiväripaperille moi.
On se jo pidemmällä, ihan vähän vaan tosin.

Yleensähän sitä sanotaan, että tulisi aloittaa valoisista kohdista, jotka jäävät vaaleiksi, eikä ampaista tummien kimppuun. Mutta pah, teen miten lystään ja miten tuntuu luontevalta. XD

Miun tet-jakso alkoi tänään. Paikan virallisuudesta johtuen aluksi mietitytti, että kuinka hyvin peruskoululainen istuu harjoittelijaksi tuonne, mutta homma lähti sujumaan hyvin! Uskon viikon menevän nopeasti. Kyllähän tuo aina pingottuneiden koulujuttujen takaraivoon hakkaamisen voittaa. >D

En tosin aamulla pyörällä liikenteeseen lähtiessä tajunnut kuinka hieno sää ulkona on. Siellä täysi kesä, puut vihertää, samoin nurmikko ja sää on tosi lämmin.
Kesän tulossa on tosin yksi pörisevää ääntä pitävä haitta. Ötökät.
Luuletteko, että sitä herää iloisena sunnuntaiaamuna kello 4.48, kun kärpänen surisee ikkunassa ja välillä juoksee pitkin naamaa. Aha, en olisikaan osannut väittää muuta!
Pakkohan siinä oli itsensä vääntää ylös ja yrittää päättää pörisijän päivät ensimmäisenä käteen sattuneella vihkosella. Otuksen vikkelyyden takia (ja mie olin todella unenpöppörössä) jahtasin sitä vartin ennen osumista. Die bitcchhh !
Mutta sen jälkeen ei enää väsyttänytkään. Näin se aina menee. Pah pyh ja pöh.

Kiitos lukijoille. :3

3 kommenttia:

 1. Mikä olikaan sinun te-paikka?
  T. Ella

  VastaaPoista
 2. *tet-paikka, korjaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdellä virastolla järkkäämässä papereita. : D

   Poista