2013/05/05

Who could ever ask for more?

Huometa.
Olipa kivan nukkua pitkästä aikaa kunnon yöunet. Mie olin nukkunut koko viikon olemattoman huonosti, yhtenä yönä vaivasi migreeni ja toisena uni ei vain tullut.
Satuin vain näkemään ehkä maaliman randomeinta unta. Eilisillan lätkämatsi tuli uniin, joten unessa olin katsomassa kaveriporukalla peliä, jonka taustalla soi koko ajan Lily Allenin "Fuck You" -biisi. Nsdfghjk. XD

Viime viikonloppuna Disco Ensemblen musiikkiin tutustuessa iski editointi-into. Valtava sellainen.
Noin puolet yli minuutin mittaisesta animashista leikkasin ja muokkasin viikonloppuna, loput tein vappuna valmiiksi.

Ihmeen siisti aikajana.
Näytti aluksi siltä, että pärjään muutamalla videotasolla, mutta sitten innostuin lätkimään efektejä sun muita enemmänkin. Mutta tasomäärä kasvoikin kolmeentoista.


Renderöin ( = tallensin videotiedostoksi) pätkiä pari kertaa, jotta klippejä oli helpompi käsitellä. Itse tykkään kovin, kun tietty "jakso" videosta on omassa pätkässään, jonka jälkeen siihen on nopeampi lisätä efektejä. Makukysymys varmaankin, mutta miusta paljon helpompaa. : D Pätkien renderöinti auttaa myös siihen, ettei Vegas jumittele niin paljon kuin se pahimpina päivinä tekisi. Toinen asia, mikä estää jumittelua on klippien oika videoformaatti. AVI ja MOV on hirveimpiä editoitavia. Parhaimmassa tapauksessa kyseisen formaatin videot eivät aukea Vegasissa ollenkaan.
Oho miten niin puhuin taas niitä näitä? Idk.

Valmis video näyttää tältä:

Katso YouTubessa, jos soitin temppuilee.

Videohan on kahdella editointiohjelmalla tehty, koska toisesta ohjelmasta puuttuu tietyt efektit ja siirtymät.

Videon loppu näytti ennsimmäisen rendauksen jälkeen tältä:

Aika tylsä ja vähäefektinen verrattuna tuohon lopulliseen, vai mitä? : DD

Tälläistä tällä kertaa. Kiitän lukijoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti