2013/06/04

Ai hitsi tätä hellettä


Lauantaina se sitten alkoi. Kesäloma nimittäin.
Koululla piti olla 7.50, koska kevätjuhla. Olihan se melko aikaista, sillä olen tottunut siihen, että koulu alkaa joskus 8.30 tai 9.25.
Juhla itsessään meni tosi perinteisen kaavan mukaan. Reksi piti puheen, ysit sai päättärit sekä ilman muuta veisattiin Suvivirttä ja Keski-Suomen kotiseutulaulua. Todistusten jakoa katsellessa mietittiin Nooran kanssa, että hui hirveä, ensi vuonna me ollaan noita, jotka saa päättärit. Isoja pahoja ysejä, varokaa seiskat. ;)
Juhlan jälkeen valuttiin luokkaan ja saatiin luokanvalvojalta todistukset. Omani keskiarvo oli 9.63, sehän nousi hieman ! Erityisen tyytyväinen olen englannin ja matematiikan numeroihin. Miulla ei ole ikinä ollut matikka kymppi, enkä uskonut että saan hilattua englanninkin kymppiin. Lisää yksittäisiä numeroita en tähän listaa, ellette välttämättä halua.Ensimmäiset päivät lomasta ovat menneet vauhdilla tekemättä oikeastaan mitään. Mie oon nukkunut univelkoja pois ja vain ollut. Tuntuu ihan hyvältä, ettei listassa ole valtavaa läjää tekemistä, mitä "arkena" oli. En oikeastaan jaksaisikaan tehdä tällä tappohelteellä mitään. Lenkillekään ei jaksa lähteä.
Lämpimällä kelillä ärsyttää myös se, että huoneeni kuumuu aika reippaasti. Fiilis on jokseenkin sama, kuin saunassa istuisi. Talvella porukat antoi kommenttia aina siitä, että mie asustan jääkaapissa tai että laita hyvä ihme se patteri päälle, mutta ei palellut missään vaiheessa. :'D
Pöytätuuletin tuntuu tällä hetkellä maailman upeimmalle keksinnölle. *3*

Kyllä, miun huoneessa on noin kuuma. 

Oon kaikkea muuta kuin kuumasta säästä nauttiva ihminen. Ollenkaan kaunistelematta tai kiertelemättä - vihaan helteitä. Mieluummin olisi vaikka pakkanen.
Katson jokseenkin kummastellen rannalla rivissä lojuvia auringonottajia, jotka vain nautinnollisesti kääntävät kylkeään ruskettuakseen tasaisemmin. En ymmärrä heitä, sillä itse palan aina ja alan voida pahoin pitkään porotuksessa lojuessani. Enkä ihastele ruskettunutta ihoa mitenkään kadehtien. Saati sitten nämä ympäriinsä viilettävät kirkuvan oranssit porkkanat, jotka eivät tiedä kuinka itseruskettava toimii, mutta silti sitä pitää yrittää käyttää.
Ehkä miun ei tarvitsekaan ymmärtää kaikkea kesäihmisten fiilistelyjä. He eivät tajua miuta, kun fiilistelen kylmiä pakkaskelejä tai viileitä vesisadepäiviä. >D Ei heidän tarvitsekaan~

--No nyt työ aattelette miut joksikin kesävihaajaksi, mutta ei se sitä ole kun lämpötilat pysyy järkevissä lukemissa. XDMutta kiitos lukijoille. (:

8 kommenttia:

 1. Anonyymi5/6/13 02:12

  Skarppaa nyt, helle on ihanaa!
  Vielä muutama hassu päivä leiriin, ihanaa! Sun pitää kestää sitä
  hellettä kun tuuppaillaan pöllyävällä kentällä +25 asteen helteessä. :D
  Se on kyllä ihan kivaa, aurinkolasit päässä ja niin että hiki valuu
  selkää pitkin alas. XD (Etenkin mustalla hevosella. :D)
  Ja teetkö mitään pakkausoperaatiopostausläjäystä? (Mulla on sitten
  semmonen 5 hehtaarin kokonen matkalaukku.)
  T. Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, leiri lähestyy vauhdilla! Kyllä mie sen helteen leirillä kestäisin, sillä tuota viikkoa on odotettu niin paljon. :'D
   Ja viikonloppuna pitäisi viiletä hieman, onneksi!

   Hmm, saas nähdä. : DD Ehkä tyydyn selostamaan täällä vain noista uusista minichapseista ja ratsastuspöksyistä, jotka ovat ihan mahtavat. *3* Vähän tosin hirvittää, miten saan kaiken mahtumaan mukaan. Tarpeellista tavaraa tuntuu olevan niin paljon, ja pelkästään ratsastuskamppeet haukkaavat ison osan laukun tilasta~ (...Ja mässyt köhöh)
   Teidän pitää kai ottaa erillinen peräkärry siun matkalaukulle. Tai tilaatte muuttoauton, niin ainakin mahtuu. XDD

   Poista
  2. Anonyymi5/6/13 20:03

   Mitä tapahtui mun hienolle ja
   pitkälle kommentille, täh :o Kirjotin tähän kaksi kommentia tuon
   lyhyemmän ja alemman julkaisi ja hienoa pitkää ei, ihme...
   Yess mullakin ratsastuskamat vie suurimman osan laukusta, sitten
   liinavaatteet ja sadevaatteet (---> kandee ottaa pussilakanat, Lealla
   on sitten täkit ja tyynyt siellä) ja uimakamppeet jnejne.
   Lista on pitkä, iiks : DD
   -Ella

   Poista
  3. Taisi mennä roskapostiksi, mystistä. 8O Bloggerilla on nähtävästi omaa kivaa.
   Muttatuotaniin. Miulla tulee kans ihan tyhmiä uuden krääsän mielitekoja ja hamstrausintoa, mutta loppujen lopuksi harvemmin ostan mitään, ellen todella tarvitse.
   Millaisiahan palleroita me ollaan niiden mässyjen mättämisen jälkeen... XDD

   Poista
 2. Anonyymi5/6/13 18:10

  Juu, taidetaan tuo meidän peräkärry
  ottaa mukaan. XD Eikun me tullaan traktorilla. XD Joo ihan autolla.
  Mulla vie ratsastuskamat suurimman osan laukusta kun olen pienimuotoinen
  varustehamstraaja sekä tavaroiden hukuttaja, on tullut uusia tavaroita
  taas ostettua. Vaikka kaapista löytyy paljonkin. ;D

  Sun onneksi ensiviikoksi tosiaan on luvattu normisäätä (nyyhnyyh) eikä
  helteitä. Harmittaa!
  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi5/6/13 18:12

   Ainiin ja mässyä 1/4 laukusta! : DD

   Poista
 3. Repesin aikalailla:'' Isoja pahoja ysejä, varokaa seiskat. ;) '' xdd Mut jooh, ite rakastan kesäää!♥ Mielummin liian kuuma ku liian kylmä!(: Sulla on tosi hyvä keskiarvo!:OO Ite en oo jaksanu laskee omaani (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah. XDD No, nyt oli viileä viikko, kun oltiin leirillä. Jopa paleli! Mietittiin, että toppatakki olisi ollut paikkapaikoin tarpeen. :'D
   Kiitos. 8) Toivottavasti pysyy jatkossakin hyvänä~

   Poista