2013/08/17

Those Days

Sitä sanotaan, että pitää takoa raudan ollessa kuumaa.

En tiedä miten tuo sananlasku liittyy nyt mihinkään, mutta tuntuu etta miulla olisi ollut aika monta rautaa tulessa viimeisen viikon aikana.
Yhdeksäs luokka on alkanut vauhdikkaasti rymisten ilman mitään pehmeitä laskuja takaisin arkeen. Ensimmäisen jakson lukujärjestys 33 viikkotunnin kanssa on syvältä ja vieläpä poikittain! Tulee olemaan melko raskasta, eikä asiaa auta opettajien selitykset, että kuinka raskas tämä ysin ensimmäinen kurrsi aineesta x on. No mutta hoidan hommat kuitenkin mieluummin alta pois, kun nökötän keväällä kahdeksasta neljään koulussa.

Kirjapino. Ei tuo nyt niin suuri ole mitä pelkäsin!
Tiistaina ilta meni kaupunginteatterilla Shrek-musikaalin harjoituksia seuratessa. Oikeastaan siellä piti olla koska koulun opintokäynti, mutta ilta oli ihan mukava. Sain onneksi myös kyydin kaverini äidiltä, niin en joutunut pyöräilemään tai kävelemään sateisen harmaassa illassa kotiin.
Työtkin ovat jatkuneet perinteisellä tavallaan. Huvittaa vaan, että olen jo vuoden tehnyt noita hommia, aika kuluu nopsaan!
Koneen ääreen keretessä aika on mennyt sujuvasti työharjoittelupaikkaa lokakuun alulle etsiessä ja hakemuksia paukutellessa. En halua, että TET-paikan saaminen menee niin pahasti penkin alle kuin viime keväänä. Hävettää jollain tapaa vieläkin. :'c Hitsi vie, en minä nyt niin avuton ole, ettenkö saisi harjoittelupaikkaa jostakin! En SUOSTU olemaan niin avuton.
Tällä kertaa miulla kävi kuitenkin hyvä flaksi, sain paikan, ja maanantaina menen sopimaan käytännön asioista tarkemmin paikan päälle. Kuitenkaan en uskalla riemastua liikaa ennen kuin paperit on kunnossa. :'D

Asiasta piirrustuspöydän ääreen. 
Miulla on nyt viimeisen viikon ajan ollut päällä joku ylitsevuotavainen inspiraatiotulva. Ideoita vain tupsahtelee koko ajan päähän. Eihän siinä mitään pahaa ole, mutta harmittaa etten ehdi mitenkään toteuttaa kaikkea! .__. Vastaavasti totaalinen art block iskee kun olisi aikaa mhnhm. Mutkikasta. 
Tällä hetkellä voisin sanoa työstäväni kolmea varsinaista projektia ajan salliessa. 


Tarkoituksella arvailujen varaan jättävä kuva. En aio valottaa kuvassa olevista siistityistä, pikaisesti tussatuista luonnoksista yhtään enempää. Aika näyttänee mitä noista kehkeytyy! : DD

Huomasitteko muuten, että Viisiminuuttisen leiska uudistui? Mitä mieltä olette uudesta ulkoasusta, mikä on hyvää ja mikä huonoa? Avatkaa ilmeessä sanainen arkkunne, jos jotain palautteen annon vaativaa sattuu mieleen tulemaan. En minä pure. >)
Itseäni jäi eniten kaivamaan tuo sivupalkin ruma harmaus, mutta kun Blogger on hmm... no... köh mikä se nyt onkaan, eikä anna muuttaa sitä valkoiseksi. Ja miun HTML-taidot eivät riitä liiemmin asian korjaamiseen. 

Kiitos lukijoille. (8

4 kommenttia:

 1. Tää uusi ulkoasu sopi kyllä tosi kivasti! Mun mielestä tonne sivuille voisi esimerkiksi päivitellä uusia kuvia (--> esim tuo 'itse kirjoittaja').
  Ja kyllä mullakin on kivasti alkanut yläaste kun on 32 viikkotuntia... :'D
  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uusien kuvien lisääminen ei ole ollenkaan hullumpi vaihtoehto, mikäli keksin mitä tuonne änkisin. Mutta kiitän ehdotuksesta. :3
   Oho, tsemppiä! Pakko muuten kysyä, onko siusta teidän koulun seiskat kovin pieniä pituudeltaan? Tyhmän kuuloinen kysymys, mutta kun meidän koulun seiskat on suoraan sanoen vaahtosammutinta vähän isompia. Ei ne viime vuonna noin pieniä olleet! XD

   Poista
  2. Vastaan vanhaan postaukseen, anteeksi siitä ja toivottavasti huomaat kommentin. Mä nimittäin unohdin kokonaan että oon edes kommentoinut (tämä dementia..). :D
   Joo, meillä on monet semmosia normimittasia ja jonkinverran pitkiä. Loput ovat semmoisia lyhyitä vaahtosammuttimia... XD Ainakin meidän luokalla niitä on 5...
   -Ella

   Poista
  3. Toki huomaan, koska Blogger laittaa sähköpostiin ilmoituksen uudesta kommentista. : DD
   Ahaa, okei! Me vaan porukalla ihmeteltiin, että miten pieniä osa on~

   Poista