2013/08/08

Yawn the Rainbow


Siitä se lähtee~ Suun, hampaiden ja kaulan värin erittäin kevyttä pohjustusta reilulla vedellä ja vähällä värillä toteutettuna.

Olinkin hurjan nopea tämän maalaamisen kanssa! En millään malttanut päästää työtä käsistäni. Maalasin toissa päivänä koko illan ja melkein koko eilisen päivän kun töissä käynti miinustetaan. Tänään heiluin siveltimen kanssa viimeistellen työn ja lisätessä glitter-koristuksia sun muuta pientä pilkunviilailua.
Työn toteuttaminen oli mahtavaa, harvemmin intoilen _näin_ paljon vesiväreillä maalaamisesta. Nautin tämän maalaamisesta koko ajan, joka on varmasti yksi iso syy siihen, etten meinannut malttaa pitää taukoja. :__DD


Muotopuoli köhöh. ...Kyllä, sivellinparka on aina ollut käyrä. .___. Mutta tuolla on mukava maalata, kun kaikki harjakset eivät tipu maalatessa paperille toisin kuin joidenkin Tiimarin karvaturjakkeiden kanssa.


Oranssi väri alkaa saada syvyyttä punaisesta ja mustasta. Pelkällä mustalla sävyttäminen ei onnistu, sillä tuloksena on kalpea harmaanruskeaan taittava oranssi. Kaiken lisäksi oranssista tulee punaista kontrastia ja tummuutta lisätessä, kokeilkaa vaikka! : DSateenkaari ja tiikeri suurin piirtein maalattu. Tausta aluillaan, joka on vähintään yhtä epätasainen väriltään kuin kuudesluokkalaisen lissun kotiblondix-värjäys.


Harmaata kansalle !1 Tausta näyttää edelleen epätasaiselle, koska se oli kuvan nappaamisen aikaan märkä. Kuivettuaankin harmaa näytti jonkin verran epätasaiselle, koska en ollut osannut arvioida mikä on tarvittava määrä sekoitettua maalia. Se loppui aina kesken ja uusi sotkettu versio oli joka kerran himpun eri sävyä. Aluksi yritin laveerata taustaa kevyesti, mutta jälki ei miellyttänyt, niin paksulla maalikerroksella mennään. (y)
Valkoinen värinappi kuoli maalatessa kokonaan käyttökelvottomaksi. Se suli omituiseksi mömmöksi. Hassua, tämä on sattunut aieminkin samanlaisten Tiimarin vesivärien kanssa.
Tarvitsisin varmaan uudet... Tai ainakin valkoisen värinapin !


Melkein valmis! Pieni loppusilaus enää jäljellä. 8)

Sitten skannerin kimppuun ja pienen, ärsyttävän katastrofin ainekset ovat kasassa.
Maalaus ei mahtunut mahtunut skanneriin kokonaan, joten se piti siirtää koneelle kahdessa osassa. No, eihän se vielä mitään, kyllä ne Gimpillä saa suhteellisen kivasti yhdistettyä. Mutta kappas, Canonin ah-niin-ihana kuvankorjaus oli pilannut värit kokonaan.

deviantARTissa.
KATSOKAA NYT hyvät ihmiset. Värit ovat päin kúsipään takamusta, todellisuudessa tiikeri EI OLE PUNAINEN eikä tausta VIHREÄ. Kiitos vaan niin pirusti, prrkle. Ärsyttää ihan julmetusti, että skanneri pilasi miun maalaukseni kokonaan. Ja kun kerrankin olin edes himpun ylpeä työni jäljestä, yhyy. ;__;

Todellisuudessa valmis työ näyttää jokseenkin tältä.


Työvälineinä Tiimarin vesivärit, kalligrafiakynä, pullomuste (Koh-i-Noor, väreinä musta ja valkoinen), glitter-geelikynät ja 0.1-kokoinen outliner-tussi. Maalaus on tehty Cansonin Montval 200g -vesiväripaperille. Työ on kooltaan 24 x 32cm, eli hieman tavallista A4-paperia suurempi. Käytettyä tuntimäärää en osaa edes veikata. Ainakin paljon.
Se ei tosin haittaa yhtään. (:

Nyt kuumottaisi aloittaa piirtämään jotain uutta, mutta parempi jättää aloittamatta. En malta muuten lopettaa sitä ja tulisi valvottua ihan liian myöhään. XD
Huomenna on nimittäin koulua, joten pitäisi päästä järkevään aikaan sängystä ylös. Se olisi sitten yhdeksäs luokka ja peruskoulun viimeinen vuosi edessä! Oikeastaan miuta jännittää jonkun verran, mutta suhtaudun tulevaan kouluvuoteen haasteena, jonka palkintona on peruskoulun päättötokari sekä mieleinen opiskelupaikka. ^^

Meinasin aluksi läntätä tähän saman bändin biisin nimeltä "A Strange Education", mutta tämä kipale on soinut jo useamman päivän päässä~ :3


Iso kiitos lukijoille! ♥

4 kommenttia:

 1. aaa toi vaan on niin upia teos!;______;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos. ;__; ♥ Mukavaa kuulla, että tykkäät!

   Poista
 2. Äää tosi hieno :] Osaat piirtää tosi hyvin :D

  VastaaPoista