2013/09/05

Otsikko tulee tähän ylös, nääääin~

Viime postauksesta onkin vierähtänyt jo tovi, anteeksi!
Rustaan nyt teille tekstinpätkää, ettei täällä näytä niin kovin hiljaiselta. Tekstin laatu on voi olla kehno, sillä fiilis on aika töttöröö, koska migreenin takia en ole nukkunut viime yönä kahta tuntia enempää. Olo on edelleen melko huono, ja olenkin viettänyt koko päivän kotona, mutta paikallaan mitään tekemättä lojuminen ei onnistu minulta. Hehe. >)

Katti on suloisin. ♥
Mie oon ollut kiireinen kaikenlaisten asioiden takia. Koulu vie aikaa myös silloin kun siellä ei ole, sillä läksypino on keikkunut joka viikko korkeana. Ja se tulee varmaankin kasvamaan entisestään, sillä kokeita tuntuu olevan kohta joka aineesta. Wilman tulevat kokeet -sivu tursuaa kokeita ja kaikenlaista muuta kamalaa, kielistä on ollut joka välissä niin perinteisiä sanakokeita kuin verbien taivutustestejä ja näin päin pois. Kuitenkin, opiskelun lisäksi miulla on ollut mukavaa kavereiden kanssa ja monesti on saanut nauraa kaksin kerroin hienokkaille jutuille.

Vapaa-ajasta yksi isompi blogiprojekti, Figuurivallankumous, (tosi luovaa muuten, että molemmat blogit alkavat fi-tavulla) on kahmaissut elefantin kokoisen osan. Tuota voisi kutsua enemmänkin blogikirppikseksi, sillä yritän hankkiutua eroon hyllyssä nököttävästä figuurikokoelmasta.
Jos satutte itse olemaan kiinnostuneita pienistä muoviotuksista, tai tunnette jonkun sellaisen, katsokaa ja suositelkaa eteenpäin! Olisin siitä enemmän kuin kiitollinen. :3

Piirtämään en ole liiemmin ehtinyt tai jaksanut. Olen onnistunut hukkaamaan inspiraationikin.
Viikonloppuna tein kuitenkin yhden tussauksen valmiiksi. Miuta oikeastaan hävettää, että tuo luonnos on _neljä_ (!) kuukautta vanha. Se on vain pyörinyt luonnospinon alimmaisena.
Taidan tietoisesti vältellä ihmisten piirtämistä. :'D Pitäisi vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja harjoitella enemmän. Olen varma, että sekin lähtisi sujumaan paremmin, jos vain viitsisin harjoitella. Miehiä ja naisia. Kasvokuvia, kokokuvia, erilaisia ilmeitä ja asentoja.


Luonnos siirretty vesiväripaperille ja tussaaminen alkutekijöissään. Olen siis piirtämässä brittibändi Hadoukenin kosketinsoittajaa, Alice Spooneria.
Valmis. Enkä tiedä, näyttääkö se enemmän Alice Spoonerilta vai Ellie Gouldingilta. Tai näyttäneekö kummaltakaan. XD
Nuo hiukset olivat himskatin vaikeat tehdä! Yritin kiinnittää huomiota erityisesti valon ja varjon leikkiin vaaleissa hiuksissa. Vaaleat hiukset ovat kaikista vaikeimmat miusta tehdä, sillä värittäessä ja varjostaessa saa olla enemmän kuin tarkkana, että hiukset pysyvät vaaleina. Innostun yleensä varjostamaan niitä liikaa ja ne eivät ole enää vaaleat sen jälkeen. : DD

Tussaus on tehty kalligrafiakynällä ja Koh-i-Noorin mustalla pullomusteella. Paperina on Cansonin Montval 200g -vesiväripaperi,ja työ on A5-kokoista paperia hieman suurempi.

Ääh nyt mie tarviisin ne vesivärit, että pääsisin jatkamaan tuota työtä. XD Toisaalta saan huomenna palkan, niin keskustaan ostoksille raahautumista voisi harkita. Ellen ole sitten rättiväsynyt huomenna kuten hyvin usein perjantaisin sdfghjk.

Kiitän lukijoita. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti