2013/09/28

Syysfiiliksiä


Suurin piirtein viimeiset kaksi viikkoa tiivistyvät ylläolevaan kuvaan.
Kokeita on ollut enemmän kuin riittävästi, joka on vaikuttanut ajanviettoon kotona. Suoraan sanoen, illat ovat kuluneet nenä kiinni kirjassa.
Onneksi Nappe on mitä mainiointa opiskeluseuraa, jopa ruokailuun liittyvät fraasit på svenska uppoavat takaraivoon tehokkaammin lämpimän karvakerän kehrätessä vieressä tyytyväisenä. Joskus ketuttaa miten helpolla kissa pääseekään. Syö, nuku, leiki ja tassuttele ympäri kämppää ollen samalla ihana. Kelpaisi!


Kouluhommiin palaten, kokeet taisivat mennä ihan hyvin. Paitsi se ruotsi. Nnhhgh. Siitä ei puhuta. :'D
Ensi viikolla on tet, joten suuntaan toiselle puolelle kaupunkia tutustumaan kaupan alaan käytännössä.
Eikä ah-niin-ihanaan opinahjoon tarvitse tallustella. Sarkasmi on kivaa. <3 p="">


Kuten yllä rivien välistä varmaan ilmenikin, en ole jaksanut enkä ehtinyt piirtämään. Kaksi keskeneräistä työtä miulla kuitenkin on. Molemmat traditionaalisia, eikä kumpikaan ole eläinaiheinen.
Innostuin taas viikolla nollaamaan ajatuksia The Sims kolmosen parissa. Se oikeasti toimii, pelatessa ei tarvitse pahemmin ajatella mitään. Innostus tyssäsi valitettavan lyhyeen, kun yksi lisäosa lopetti toimintansa ja samalla vaurioitti muiden osien asennusta. Ei toimi niin sitten ei toimi. Loppujen lopuksi koko peli oli pakko poistaa, ja kaikki miun hienot tallennukset hävisivät. Fffuuck.


Juuri kun nämä kaksi konia olivat vielä saaneet suloisen varsankin. .__.


Tänään kävin töiden jälkeen ulkoiluttamassa eilen postissa tulleita uusia kenkiä ja yritin räpsiä joitakin syksyisiä kuvia. Mie olin jo pidemmän aikaa suunnitellut, että pitäisi käydä kuvailemassa syksyn värejä, mutta aina joku asia on tullut ja pilannut suunnitelmat. Joko on ollut kasapäin läksyjä tehtäväksi tai sää on ollut kehno. Vesisateeseen en kameran kanssa lähde, se on varmaa!
Vesisade pilaisi myös torstaina suunnitelmat lähteä Valon Kaupunki -tapahtuman avajaisiin. Olin viime syksynä samaisen tapahtuman avajaisissa ja tulin kotiin hyvien kuvien kanssa, mutta tänä vuonna kaatosateeseen lähteminen ei tuntunut järkevältä idealta. Sääli!


Kvaak.
...Okei miun on pakko ihkuilla niistä uusista popoista vielä lisää, vaikkei tämä varsinaisesti mikään lifestyleblogi olekaan. >)


Olin kuolannut noita parissa nettikaupassa ties kuinka kauan. *3* Normaalihinta kengillä oli meikäläisen mittapuulla hirveä, mutta hinta oli pudonnut puoleen. Alennusmyynnit ovat jees!
Kiilakoron korkeus on noin kymmenisen senttimetriä. Se tosin ei tunnu siltä kävellessä.
Jopa minä - joka ei ole koskaan aiemmin omistanut kenkiä, joissa on yhtään korkoa - pysyin pystyssä loistavasti eikä kävelemien tunnu yhtään vaikealta!


Enkä mie näe mitään ongelmaa siinä, että miksi pitkä ei voisi käyttää korkoja. : D Ei minua ainakaan häiritse ollenkaan, vaikka oma pituus muuttuukin n. 185 senttiin noilla kengillä viilettäessä.

Kiitos lukijoille! (:

4 kommenttia:

 1. oi kun on ihanat kengät!(: ..ja en vieläkään oo päässyt siitä, et mun sydän sulaa joka kerta kun näen kuvia tuosta kisustasi. onko söpömpää olemassa ;___;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kivat! (:
   Nappe kiittää kehräten kehuista, aika söpöläinenhän se on. :3

   Poista
 2. Sulla on niiin ihana kissa ♥ mäkin aivan sulin noille kuville :) ja noi kengät on kanssa tosi ihanat!
  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappe on. :3
   Ja kiitos, pidän niistä itsekin paljon. : D

   Poista