2013/11/18

Toisen asteen opiskelusuunnitelmia ja punaista hiusväriä

Pyydän anteeksi, ei tälläkään kertaa piirrustuspostausta. Ingoratkaa vapaasti, mikäli ette jaksa lukea.
Jospa sitten seuraavassa postauksessa saisin jotain kivaa teille näytille~!Koko viikonlopun ajan päässä tuntui surisevan vihaisen ampiaspareven, tai jopa kahden sellaisen, lailla. En oikeastaan tiennyt mitä pitäisi ajatella vai olisiko kannattanut olla vaivaamatta päätään yhtään millään. Mitään teoriassa järkevää en saanutkaan aikaiseksi, mm. kouluhommat maanantaille tuli hutaistua puolihuolimattomasti "hällä väliä" -asenteella.

Kaikesta huolimatta, tänään oli hieno päivä monella tapaa, kaikkea en tässä ala avaamaan, mutta kuitenkin! En muista milloin viimeksi miulla olisi ollut näin varma ja jokseenkin helpottunut fiilis.

Kävin höpisemässä opon kanssa tulevaisuudesta sekä edessä olevasta harppauksesta kohti toisen asteen oppilaitosta selvensi ainakin opiskelusuunnitelmia.
Pakko se on myöntää, että epätietoisuus tulevasta on painanut pitkään. Miulla oli suunnitelmat, vielpä varsin selvät sellaiset opiskeluun peruskoulun jälkeen, mutta suunnitelmat romuttuivat pariinkin otteeseen ulkopuolisten tahojen takia. Ei siinä itse mahda yhtään mitään, jos opiskelulinjat loppuvat ah-niin-ihanasti suoraan nenän edestä ennen kuin ehdit hakea minnekään.
Tällä hetkellä näyttää siltä, että miusta tulisi ylioppilas ja merkonomi. Kaksoistutkinto siis, varmaankin neljään vuoteen. Saa nyt nähdä. Onneksi tässä on aikaa vielä pohtia monelta kannalta, että mihin oppilaitokseen olisi järkevin hakea maaliskuun yhteishaussa. Tavallinen suomenkielinen lukio pelkästään tuntuu vähän turhauttavalle. Toisekseen, tarvitsenko välttämättä kaikkea 75:n kurssin sisältöä tulevaisuudessa? Erikoislukioita tässä kaupungissa ei ole, ja vaikka IB kiinnostaa paljon, en välttämättä pärjäisi englannin kielisen opiskelun kanssa. Tai no saattaisin pärjätä, mutta se puhuminen. En tiedä mikä siinä on, että suun avaaminen ja englannin papattaminen on miulle niin vaikeaa. Pelkkä amis taas ei myöskään tunnu kovin kivalle, joten näiden kahden välimuoto tuntuu tässä vaiheessa parhaalle.
Pitänee myös mainita, että taidepainotteiselle alalle en halua, koska alan työllisyystilanne on hmmm... no kehno ainakin !

Asiasta kukkaruukkuun, vaikkei tämä nyt mikään tyyliblogi olekaan, värjäsin viikonloppuna hiukset!

Vesileima ties missä syystä että kuva on Twitteristä. Möhöh.
Väri ei loppujen lopuksi muuttunut radikaalisti, - mikä oli tietoinen valinta, eikä perus juurikasvun värjäämisessä pitäisi olla mitään spesiaalia, mutta tällä kertaa länttäsin päähän Crazy Colourin suoraväriä. Tai shokkiväriä. Rakkaalla kylpyhyuoneen kaakeleiden kuolemalla (moi meidän kylppäri punertaa kauniisti, äiti tykkää ♥) on monta nimeä. Olen toki aiemmin värjännyt hiuksia Directionsin suoravärillä (joka ei värjää kaakeleita niin helkutisti), mutta siitä on aikaa. Silloin sävy oli muistaakseni Violet. Kyllä, miulla oli violetit hiukset seitsemännen luokan talvella.

Valo vääristää todellista väriä molemmissa kuvissa. Paljon.
Vasemmalla ennen värjäystä ja oikealla värjäyksen jälkeen. Vasemalla otetussa kuvassa hiukset on värjätty markettivärillä, mutta värjäyskerrasta oli ehtinyt vierähtää noin kuutisen viikkoa. Laiskana ihmisenä en ole myöskään jaksanut änkeä värjääviä hiusnaamioita lettiä piristämään, joten värääminen tuli tarpeeseen. En vaalentanut hiusta yhtään, länttäsin vain suoravärin päähän ja sillä hyvä. Lopputulos näkyykin kuvassa oikealla.Ja lopputuloshan miellyttää omaa silmääni. :3 Pitää vain toivoa että väri kestää kirkkaana! Sain myös sylikaupalla inspiraatiota tuleviin värjäilyihin, tiedä mitä niistäkin kehkeytyy~

Kiitos kaunis lukijoille. ^^

2 kommenttia:

  1. Kaunis! ;3 Ja mitäs pienistä, iloa vaan ankeaan syksytalveen kun kylppäri on punainen :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos paljon. :3 Äläpä vain, valkoiset kaakelit olivatkin kovin tylsän näköisiä ! XDD

      Poista