2014/01/11

Mustavalkoinen kissaperspektiiviMustavalkokuvat on rakkaus. Samoin ne tilanteet, jolloin Nappe suostuu olemaan kameran edessa luikahtamatta piiloon. Ja ne, kun muistikortin uumeniin on tallentunut ihan nättejä pikseleitä.
Osa kuvista on räpsäisty ihan ohimennen, osa taas kesken matikan läksyjen, kun kissa rojahti koko pituuttaan myöten kirjan päälle kerjäämään huomiota. Selvemmin ilmaistua "laita se typerä kirja pois" -lausetta tuolta karvamaukujalta ei voisi saada.

Arjen pariin pyyhältäminen tiistaina onnistui ihmeen kivuttomasti. Sängynpohjalta mönkiminen aamuisin on ollut ainakin tähän mennessä yllättävän helppoa, vaikka unirytmi heittääkin päin häränpyllyä. Kyllä se siitä normalisoituu, ainakin toivottavasti!
Kevään yhteishaun demoversiota tehdessä peruskoulun päättyminen alkoi tuntumaan jälleen entistä läheisemmälle asialle. Sain listaan helposti viisi koulua ja vieläpä pääsisin kaikkiin sisään keskiarvon perusteella, mutta hakutoiveiden järjestys on vielä todella epävarma. Todennäköisimmin löydän itseni joko kaksoistutkinnon tai Cygnaeus-lukion penkiltä ensi syksynä.
Erilaisten kouluvaihtoehtojen lisäksi olen penkonut ympäriinsä etsien kesätyöilmoituksia ja näpertänyt ansioluetteloa hakemusten liitteeksi. Vähän tylsänpuoleista hommaa, mutta kesätyöpaikka olisi enemmän kuin hyvä juttu!

Täytin tällä viikolla, tiistaina tarkalleen ottaen, vuosia. 16 on ihan nätti numero. Kiitän vielä täälläkin kaikista onnitteluista, olin aivan hämilläni saamastani huomiosta. XD
Kaverit olivat järkänneet miulle lahjankin. Tai oikeastaan lahjoja. Sanoin heille useampaan otteeseen, etten tarvitse mitään, mutta ne taisivat jäädä heiltä tarkoituksella kuulematta. Meillä oli myös torstaina leffailta. Katsottiin PotC Maailman Laidalla, ja miulla oli tosi kivaa!


Huomatkaa hieno kruunu! Siwassa leffamättöä hakiessa miulla oli vieläpä tuo mukana. Paitsi että oli pimeää eikä se pysynyt päässä. XD
Oikeasti, tuossa on paljon enemmän kaikenlaista mitä sain jouluna! Ja vieläpä tuntuu, että nuo kaksi olisivat osanneet lukea miun ajatukset tarkalleen lahjoja hommatessaan. Kiitos valtavasti, olette überhuippuja. ♥ Vaikka en ihan aikuisten oikeasti olisi tarvinnut mitään!

Kiitos lukijoille! 

6 kommenttia: