2014/02/03

Lisää tähän kenttään joku postausta kuvaava otsikko

Mitä mainiointa maanantaita tännekin. Pitänee heti ensimmäisenä heittää pienimuotoinen varoitus kehiin tekstin laadusta. Allekirjoittanut on erittäin väsynyt tällä hetkellä viime yön kehnojen yöunien takia. Dfghjkl kiitos vaan hirveästi lumiaura kun kolistelit ikkunan alla klo 4.00. <2


Mie harvemmin suosin "oikeita" värejä pukeutumisessa (nytkin päästä varpaisiin pelkkiä mustan ja harmaan sävyisiä vaatteita), mutta kynsiin on tosi kiva laittaa jotain kirkasta väriä! : D

Tuntuu taas vaihteeksi siltä, että viikon aikana on kiireistä ja tekemistä riittää, mutta käytännössä ei tapahdu mitään. Opiskelu tuntuu tällä hetkellä äärettömän puuduttavalle ja tunnella tulee katsottua kelloa suurin piirtein viiden minuutin välein, että joko pääsisi tekemään jotain muuta.


Olen kyllä tehntyt tunnella jotain järkevääkin piirtelyn lisäksi, vaikka ei kiinnostuskiikarit ovat taas hukassa.
Nyt tosin se on varmaa, että mie haen lukioon enkä kaksoistutkintoon. Ja tiedän jopa että mikä tuleva lukio tulee olemaan. Alustavaa ainevalintakorttiakin on tullut opon avustuksella täytettyä. Suunnitelmissa olisi panostaa kieliin ja jättää pitkä matematiikka suosiolla lukematta, vaikka monet sitä yrittävät miulle suositellakin.
Sain myös aloitettua kesätöiden hakemisen viikonloppuna oikein hvyin. Itseään on vaan kamalan vaikea lähteä kehumaan maasta taivaisiin hakemuksissa, kun miulla on paha taipumus jäädä tutkiskelemaan omia huonompia piirteitä sekä totaalisesti unohtaa ne hyvät. Kuitenkin niitä hyviäkin alkoi löytymään kun rupesi tarkemmin miettimään. Kyllä, olen muun muassa tunnollinen, oma-aloitteinen ja kiinnostunut oppimaan uusia asioita! : D

Keskeneräisten piirrustusten pinossa on töitä neljän kappaleen verran.


Yksi reffiprojekti, jonka työstäminen on suunnetelmissa taltioida niin pitkälle kuin mahdollista.
Tällä hetkellä lineartin tekeminen on kuvattuna, ja jo nyt tuntuu että video tulee paisumaan pituudeltaan kuin hiivalla kyllästetty pullataikina. Kolme tuntia kuvattua materiaalia, josta ensimmäisen renderöinnin jälkeen nopeutettua materiaalia on vartin verran. Joudun varmaankin nopeuttamaan noita entisestään, sillä en halua koko videon venähtävän koko illan elokuvan mittaiseksi. Toisen ongelman aiheuttaan HyperCamin ja Gimpin välinen erimielisyys. En esimerkiksi pysty muuttamaan tasojen järjestystä, kun nauhoitus on päällä.


Toinen projekti on pyörinyt pöydänkulmilla jo vuodenvaihteesta lähtien. Realistisiin töihin ei millään riittäisi motivaationrippeitä tällä hetkellä, joten uskon tuon nököttävän keskeneräisenä vielä tovin.

Kahdesta muusta työstä en halua vielä kuvia näyttää. Ei niissä edes olisi vielä esiteltävää.

Näin viikolla ei ole kovin paljon aikaa jatkaa piirroksia. Viikonloppuisin taas ei ole tullut piirrettyä juuri ollenkaan, koska mie olen ollut valitettavan väsynyt ja jäänyt koukkuun Pasila-sarjaan.
Mikään ei taida olla sen parempaa, kun lauantaisin töistä tultua nakata kannettava sängylle ja rojahtaa tuijottelemaan jaksokaupalla Kyösti Pöystin ja muiden Pasilan poliisien arkea animaatiosarjassa Yle Areenasta. On erittäin jees olla ajattelematta yhtään mitään!

Niin meni eilinen ja viime viikon lauantai. Kuten myös sitä edeltävä. Näin meillä. (y)


Kiitos kaunis lukijoille. 8)

2 kommenttia:

 1. Pasila on paras sarja ikinä \m/ ja ihailen kyllä tuota sun kädenjälkeä piirrustustaidon suhteen, huh huh o_O Ja sitten vielä, onneksi olkoon pitkän matikan jättämisestä pois, itelleni jo lyhyt matikka tuottaa vaikeuksia :D En tosin tiedä kuinka hyvä olet muuten koulussa, mutta tuo kuulostaa kunnon suunnitelmalle! Tsemppiä siis jo etukäteen ens vuodelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, että vastaan vasta nyt.Ollut vähän kaikenlaista, niin ei ole koneen ääreen ehtinyt!
   Pasila on ihan loisto, ne jutut saa aina nauramaan. : DD Joo, oon kuullut todella monta kertaa tuosta pitkän matikan haastavuudesta. Näin peruskoulussa matikasta on tullut hyviä numeroita, mutta kys. aine on muuten ikävä aine opiskella, ja omat vahvuudet tuntuvat olevan enemmän kieleten puolella~
   Kiitos paljon tsempistä ja kehuista! Piristävät aina päivää. (:

   Poista