2014/03/20

RUSTYWHEELKatso YouTubessa, mikäli tuosta suoraan toistaminen ei toimi.
Speedpaint-video työn värittämisestä vesiväreillä. Tuota oli kiva maalata, vaikka kameralle maalaaminen on miulle aina vähän haasteellista. Siinä tulee väkisin luoneeksi itselleen paineita onnistumisen suhteen! Maalaaminen onnistui kuitenkin niin kuin pitikin ja olen ihan tyytyväinen lopputulokseen.
Miulla oli suunniteltuna mukamas hienokas nimi tälle työlle, mutta kirjoitettuna se näytti vain typerälle. Miusta on jännää, miten suurin osa ideoista tuntuu päässä lähes täydellisille, - varsinkin yölliseen aikaan, mutta kun kirjoitat tai piirrät sen paperille, koko homma muuttuu tökeröksi mukataiteelliseksi aivopieruksi. Äh.

deviantARTissa.
Työvälineinä Winsor & Newton Cotman The Studio -vesivärit, kalligrafiakynä ja musta pullomuste (Koh-i-Noor). Pieniin yksityiskohtiin tein tehosteita glitter-geelikynillä, Daler-Rowneyn valkoisella guassivärillä ja paperiveitsellä. Aivan oikein, paperiveitsellä. Vesivärityöstä voi raaputtaa paperin päällimmäisen kerroksen pois maalin kuivettua, jolloin raaputettuun kohtaan jää valkoinen jälki. Miksei kyseinen tekniikka toimisi myös muilla työvälineillä toteutettujen töiden kanssa, mikäli paperi  on tarpeeksi paksua ja kestää raaputtamisen menemättä nuhruisen näköiseksi.
Työ on toteutettu Cansonin Montvall 200g -vesiväripaperille ja on kooltaan jotain A4- ja A5-paperin välimaastosta. Ehkä lähempänä A5-kokoista paperia.

Kiitän lukijoita. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti