2014/08/22

Virallisesti lukiolainen

Viimeisimmät kaksi viikkoa ovat olleet täynnä uusia, jänniä ja hienoja asioita. Olen varmasti käynyt vähän ylikierroksilla kaiken jälkeen, enkä oikein ole tiennyt miten päin olla. Nyt vasta alkaa pikku hiljaa tasaantua, ja alan päästä kiinni lukiolaisen tekemisen täyttämään arkeen.

Aloitin kaksi viikkoa sitten lukion. Uuteen kouluun meneminen ei jännittänyt ylitsepääsemättömän paljon, koska yksi parhaista ystävistäni oli tulossa samaan kouluun. Olimme aivan varmoja, ettemme pääsisi samalle luokalle, mutta toisin kävi. Ilmeisesti hyvä tuuri oli meidän puolella! Meidän uusi luokka, 14C, vaikuttaa oikein mukavalle porukalle. Kahdessa viikossa ihmisiä ei opi tuntemaan kovinkaan hyvin, mutta meininki on täysin eri verrattuna yläasteeseen. Olen niin helpottunut, ettei tänä syksynä tarvinnut mennä enää yläasteelle!


Näin ensimmäisten viikkojen jälkeen lukio tuntuu mukavalle, ja uskon viihtyväni tuolla ihan hyvin. Parasta onkin, sillä ensimmäisessä jaksossa miulla on kuusi palkkia (37 viikkotuntia). Siihen päälle vielä läksyt sekä töissä käynti, joten voitte arvata, että kiirettä pitää! Myös kouluun pelkästään tähän mennessä mennyt rahasumma hieman hirvittää (...yli 300 euroa, kun kirjat, bussikortti, opiskelijakortti sun muut ynnätään yhteen summaan .___.), mutta eiköhän se tästä!

Pyydän teitä varautumaan todella hitaaseen päivitystahtiin tästä eteenpäin, sillä en yksinkertaisesti ehdi piirtämään tai kirjoittelemaan postauksia. Saati jaksa, joskus pitää ehtiä nukkumaankin. Luultavasti Viisiminuuttinen ei kuitenkaan ole ainoa blogi, joka hiljaistuu näin syksyllä. 

Syksynjatkoja! (y)

2 kommenttia:

 1. "Tervetuloa lukioon" kuulu psykan opettajan suusta erittäin sarkastiseen sävyyn sillon ku minä aloitin lukion :D Hyvä et sulla on alkanut hyvin ja toivottavasti sulla riittää motivaatiota läpi lukiovuosien! Ite just tuskailen kirjoitusten kanssa, ei tarviis kun yks aine kirjoittaa mut tätä materiaalia on liikaa verrattuna siihen et äsken aloitin :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, meillä abit olivat ensimmäisenä päivänä koulun ovella hurraamassa meille ykkösille, joka oli aika hämmentävä mutta mukava vastaanotto! Eiköhän motivaatio riitä, kunhan älyän olla tekemättä liian rankkoja jaksoja. :'D
   Oikein paljon tsemppiä kirjoituksiin, hyvin se menee!

   Poista