2014/09/19

Hengissä ollaan


"Eisbrecher - This Is Deutsch"
Eisbrecherin biisi sen kunniaksi, että ensimmäinen saksan kurssi päättyi tänään. (y) Vaikkakin koe meni hmm... no, vähintäänkin hyvin huonosti.

Muutamaan viime viikkoon on mahtunut liikaa kaikenlaista. Elämäntilanteeni on päässyt keikahtamaan päälaelleen, jonka tarkempi puiminen ei nettiin kuulu. Mutta se pitää mainita, että helvetinmoinen stressi on ollut päällä koko ajan. Valitettavan monet kouluhommat ovat sen seurauksena jääneet tekemättä, joten myöskään blogin päivittäminen ei ole ensimmäisenä käynyt mielessä.

Äijälänrannan siluetti eräänä lauantai-iltana.
Kuvan ottamisesta rispektit Piitulle.
Kaikesta huolimatta, nyt alkaa näyttää paremmalle. Koulusta en ole osannut stressata nyt ensimmäisen jakson aikana lainkaan. Uutta minulle! Koulu tuntuu paljon rennommalta, kun olen laskenut rimaa huomattavasti numeroiden osalta. Koeviikkokaan ei pelottanut yhtään, oikeastaan tämä on ollut aika kivaa. :'D On niin rentoa lähteä koulusta ennen puolta päivää sekä saada joku arkipäivä kokonaan vapaaksi, koska liikunnasta ei ainakaan meidän lukiossa pidetä koetta.

Nappe on paras opiskelukaveri.
Tiistaina vaihtuu jakso. Lukujärjestys kevenee 37:stä viikkotunnista 25:een. Ihanaa, miulle jää viikossa vapaa-aikaa! Ehdin jopa panostamaan piirtämiseen enemmän. :3

Okei, olen minä hieman ehtinyt viime aikoinakin piirtämään.WIP-kuvia ääriviivojen puhtaaksi piirtämisestä. Kyseessä on päähänpistona aloitettu ihmisen piirtämisen harjoitus.
Tarkoituksenani oli tehdä speedpaint-video kuvan värittämisestä, mutta en saanut värityksestä millään mieleistäni. En halunnut heittää valmista lineartia menemään, joten laitoin sen deviantARTin puolelle vapaasti käytettäväksi. Mikäli joku haluaa värittää tämän digitaalisesti, go for it. : DD


Kiitos lukijoille. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti