2014/12/26

Pitkin seiniä

Joululaulut eivät uppoa meikäläiseen, yrittipä sitä miten päin tahansa. Spotifyn suosituksista löytynyt Die Kruppsin biisi on addiktoitavuudeltaan ehdottomasti terävintä kärkeä, joten nauttikaapa miulla joulun seutuna lähes puhki kuunnellusta biisistä.

"Die Krupps - Schmutzfabrik"

Hei vain ruudun tältä puolelta. Toivottavasti teillä on ollut mainio joulu! Itselläni aatto ja joulupäivä meni rennosti kotosalla, tämä tapaninpäivä meni töissä. Työskentely ulkona raikkaassa pakkasilmassa oli yllättävän mukavaa, varsinkin kun tänään oli viimeinen työpäivä tämän vuoden puolella.
Nyt on inspiraatiota istahtaa pitkän aikaa hiljaisena pysyneen blogin pariin!Minun jouluni oli mukava. Kirjoitin reilu vuosi sitten erillisen postauksen suhtautumisestani jouluun, joten tämä joulu meni samoissa merkeissä kuin aiemmatkin.
Varsinaista hienoa joulufiilistä ei tuntunut muuttolaatikoiden keskeltä löytyvän, mutta se ei haittaa. Muutamme perheen kanssa uuteen kämppään alle viikon sisällä, joten laatkoita löytyy joka puolelta. Osa on ääriään myöten pakattuja, osa on vielä tyhjillään. En edes ole varma, kuinka mones muutto tämä tähän mennessä on. Veikkaan, että ehkä seitsemäs. Ellei kahdeksas. Muuttaminen on siis erittäin tuttua puuhaa, ja tärkeintä, että kaupunki pysyy samana.

Pölyinen Playstation on pölyinen, deal with it.
Juuri ennen koeviikkoa (ehkä huono ajoitus, mutten olisi muutenkaan jaksanut opiskella) minun ja velipojan yhteiseen pelihyllyyn päätyi Assassin's Creed: Heritage Collection, joka sisältää viisi sarjan ensimmäistä peliä. Olin suunnitellut näiden ostoa kauan, ja käynyt hypistelemässä pakkausta Anttilassa monensti, mutta ikäni takia peli on aina jäänyt hyllyyn. Tuntuu kutkuttelevalta, että noin vuoden päästä saan itse ostaa pelini, myös ne kirkuvan punaisella ikärajalla varustetut, eikä aina tarvitse suostutella äitiä hoitamaan kyseistä hommaa.

Pleikkari on laulanut ahkerasti, vaikka olen toistaiseksi pelannut vain ensimmäistä osaa. Kakkonen päätyy kohta pelailuun, sillä olen ensimmäisessä osassa pahasti jumissa Damaskoksen kaduilla, eikä velikään osannut jatkaa peliä eteenpäin.
Innostuin kuitenkin piirtämään yhden ruudun sarjakuvan. Tekstit ovat englanniksi, mutta uskon satavarmasti kaikkien ymmärtävän.Käytin tuon piirtämiseen arviolta 40 minuuttia. Luonnosteluun meni ehkäpä hieman yli puolet käytetystä ajasta, loput tussaamiseen. Materiaalina toimi perus kopiopaperi, työvälineinä 0.3 tussi sekä musta, melko paksu huopakynä. Kuten piirrosjäljestä näkyy, en panostanut jälkeen, eli hyvin rennolla kädellä tehty. Siksipä en tule lisäämään tätä deviantARTiin.Muuton takia en välttämättä ehdi kirjoittamaan ennen uuden vuoden vaihtumista, joten oikein ihanaa tulevaa vuotta 2015 kaikille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti