2015/01/24

Sarjakuvasattumuksia

"Black Comedy - Prime Specimen"

Innostuin raapustamaan kaksi sarjakuvastrippiä. Näitä oli mukavaa tehdä! Jälki ei ole parasta mahdollista minua, mutta ei ole tarkoituskaan.
Taidesivusto deviantARTiin nämä päätyivät kollaasin muodossa, jossa oli mukana myös aiemmin Viisiminuuttisessa julkaisemani Assassin's Creed -aiheinen ruutu. dA:n takia nämä ovat englanniksi, mutta tuskin se haittaa ketään.


Sarjakuva perustuu tositapahtumiin. : D
Tämä siis tapahtui minulle oikeasti; näin unta aivan himputin hyvännäköisestä metallistimiehestä. Hän oli ihana, suorastaan täydellinen. Olisin sulaa vahaa, jos törmäsin oikeasti reaalimaailmassa tälläiseen miekkosen, heh! Olimme unessa yhdessä joillakin festareilla, en vain kuollakseni muista, että millä. Kesken söpöilyn herätyskello pärähti soimaan, ja jouduin palaamaan karuun todellisuuteen. Arvatkaapa harmittiko ankarasti, ettei tilanne ollut totta!


Toinenkin sarjakuva on tositapahtumien ja reaalimaailman problematiikan innoittama. Uskon, että edes joku voi samaistua tilanteeseen! Kuulokkeet tuntuvat toisinaan toimivan magneettin lailla vetäen puoleensa juttusille haluavia ihmisiä.

Kiitos lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti