2015/02/20

Ajanpysäyttäjä

"Solitary Experiments - Delight"

Tämä projekti on nököttänyt kirjahyllyssäni useamman viikon koskemattomana. Olen ollut kiinni muissa projekteissa, mutta nyt oli aikaa tehdä tussaus loppuun.
Koeviikon takia keskelle viikkoa sattunut tyhjien koepäivien "toinen viikonloppu" onkin mennyt siveltimenvarressa heiluen, ellei keskiviikon töissä tehtyä ekstraa lasketa. Järjestin itselleni nyt alkaneelle hiihtolomallekin ylimääräisen alueen jaettavaksi, eli vähän ylimääräistä normaalipalkan päälle tiedossa. En pistä pahakseni! (:
Instagramissa minua seuraavat ovatkin jo nähneet tästä piirroksesta ensimmäisen vilauksen.
Tätä oli todella mukavaa luonnostella ja tussata, vaikka muutamia virheitä paperille päätyikin. Erityisesti tason yläpuolella oleva kellotaulu tuotti vaikeuksia. Perspektiivi ei ole vahvin osa-alueeni piirtämisessä.
Alan muuten olla satavarma sen suhteen, että näädänkarvasiveltimet ovat parhaita mahdollisia välineitä musteen käsittelyyn. Ehdottomasti joka euron väärti!Yllä valmis tussaus.
Tulen tekemään kuvan loppuun vesiväreillä. Tosin ensin pitää päättää lopullinen värimaailma tähän. Päässä pyörii pari varteenotettavaa vaihtoehtoa, enkä vielä itsekään tiedä mihin päädyn.
Kuvan alapuolella oleva teksti "Alle Uhren bleiben stehen" on saksaaa ja tarkoittaa vapaasti suomentaen "kaikki kellot ovat pysähtyneet". Nostan hattua sille, joka tunnistaa inspiraationa toimineen biisin yhdestä lyhyestä lyriikanpätkästä. : D Ja Googlen käytäminen ja copy paste -haku luonnollisesti kiellettyä!

Kiitos lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Woow, nyt on kyllä sellainen työ kyseessä että meikäläiseenkin kolahti oikein kunnolla! En malta odottaa valmista lopputulosta, uskon että vesivärit tuovat tämän työn vielä ihan toisella tavalla oikeuksiinsa! :)

  VastaaPoista
 2. Biisi on Rammsteinia, siitä oon ihan varma! :D Siitä, mikä kipale on kyseessä, en sitten niinkään - ekana tuli mieleen Ohne Dich, mut sit totesin miettiväni jotain ihan muuta lyriikkapätkää kuin mainitsemaasi.... Joten myönnän turvautuneeni googleen (ehe, sori!) ja ottaneeni selvää että kyseessä on Wo bist du :D

  Mutta hei, tosi hyvältä näyttää tässä vaiheessa, jään innolla odottelemaan valmista työtä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ohne Dich on myös hieno biisi, mutta Wo Bist Dun lyriikoista tämä tosiaan oli. : D

   Poista