2015/02/12

Hymyä!

"White Lies - Farewell To The Fairground"

Mieletön kipale, josta en saa tarpeekseni. *3*

Kaikilla ikäisilläni nuorilla on varmaan netin kautta saatuja tuttavuuksia. Kuten myös minulla! : D

Tutustuin yhteen todella mukavanoloiseen tyyppiin noin puolitoista vuotta sitten musiikkisivusto Last.fm:n kautta. Selasin musiikillisia naapureitani (neighbours, eli ihmiset, joiden musiikkimaku on mahdollisimman samanlainen). Lubavan profiili oli listassa, heitin hänelle hetken mielijohteesta kaveripyynnön, jonka seurauksena hän tuli myöhemmin juttelemaan minulle.
Musiikki on loistava keskustelunavaus, varsinkin jos toisella on tismalleen samanlainen musiikkimaku kuin itselläsi! Vähitellen keskustelu siirtyi erilaisiin aiheisiin, ja huomasimme olevamme aika samanlaisia. Vaikka emme asukaan samassa maassa, ja joudun koko ajan kikkailemaan huonon englannin kielen taitoni kanssa, niin minusta on ollut todella mukavaa höpistä hänen kanssaan.
Meidän oli jo kerran tarkoitus nähdä oikeassa elämässä, kun hän oli tulossa Suomeen syksyllä, mutta reissu valitettavasti peruuntui. Ehkä tulevaisuudessa uutta yritystä kehiin!

Mutta itse asiaan! Lupasin jo aikaa sitten piirtää kuvan hänelle. Piirroksen valmistumisessa vierähti tovi, jonka takia painin välillä omantunnontuskien kanssa.


Aiheen keksiminen ei ollut vaikeaa. Piirsin Harry McVeighin, joka on brittibändi White Liesin laulaja ja kitaristi. Bändi on molempien sydäntä lähellä (mm. allekirjoittanut osaa miltei kaikkien biisien sanat ulkoa), ja Harry on molempien mielestä mahtava muusikko.Tussaus valmis. Tuo hymy on mainio.Pahoittelut lampun heijastuksista, jotka näkyvät erityisen vahvasti tässä kuvassa.Valmis työ näyttää tälle:

deviantARTissa
Työvälineinä Derwent Graphic -lyijykynät (6B - 4H), Faber-Castell Graphite -lyijykynät (6B-5H), Rohrer & Klingner Zeichentusche -merkkinen musta pullomuste ja pieni sivellin musteelle. Työ on toteutettu Daler Rowneyn Draw 160g -piirrustuspaperille ja on kooltaan A4. Kuvan tekoon käytettyä tuntimäärää en osaa arvata tarkalleen. Superpaljon.

Piirrustus aloittaa huomenna matkansa kohti Pietaria. Jään jännityksellä odottamaan, kuinka äkkiä posti kuljettaa sen perille. En ole koskaan lähettänyt ulkomaille mitään, enkä varsinkaan Venäjälle!

Tarinan opetus on lyhyesti sanottuna on, että pyytäkää kiinnostavia ihmisiä kaveriksi somessa!

Kiitos lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti