2015/02/25

Loskaloma, tunnetaan myös nimellä hiitoloma

"Sentenced - Brief Is The Light"

Kirjoitusinto iski, joten haluan välttämättä naputella tänne postauksen. Mutustelen samalla kotona tehtyä mustikkapiirkkaa. Kyllä, mustikkapiirakkaa helmikuussa! Pakastin ja pakastemarjat ovat hienoja juttuja. Kissa pyörii vieressä ja yritän vilttien alla saada itseäni lämpimäksi. Kastuin ulkona päivän loskarallissa, kuten otsikossakin oli viite ulkona vallitsevasta surkeasta säästä. Edes kuuma kahvi ja lämmin suihku ole saaneet vilunväristyksiä kaikkoamaan. Toivon todella, ettei loppuloma mene sairastaessa!


Piirrustuskuvia miulla ei ole tähän postaukseen.
Epäonnistuin erään realistisen värikynätyön kanssa äärimmäisen lahjakkaasti, etten kykene laittamaan edes muutamaa kuvaa työstä tänne. Hävettää liikaa katsoa lopputulosta. :'D Toisaalta, joskus ehkä tekee hyvää epäonnistua kunnolla, ja kasvattaa itseään käsittelemään epäonnistumisia.

Toinen kuva, jota olen työstänyt, on syntymäpäiväkortti toiselle parhaalle ystävälleni. Hän täyttää 17 vuotta lauantaina, joten en tietenkään voi pilata yllätystä jakamalla kuvia hänen kortistaan täällä. Eihän siinä olisi mitään mieltä.
Odotan lauantaita todella, sillä meidän kolmen perinteiseen tapaan mennään juhlistamaan synttäreitä kaupungille hyvän ruoan ääreen. Suunnitelmissa on myös katsastaa Luokkakokous-leffa. Kyseinen elokuva kiinnostaa kovin, sillä ystäväni oli yksi avustajista kuvauksissa, ja hän muun muassa vilahtaa Arttu Wiskarin "Kun me diskossa suudeltiin" -biisin musiikkivideolla, joka on leffan kohtauksista tehty.

Hiihtolomani on mennyt aika sisällöttömästi tähän mennessä. Vähän tylsää jopa. :c
Lainasin kirjastosta levyjä sekä Sami Lopakan esikoisteoksen "Marras". Olen valitettavan huono lukemaan kirjoja, mutta tämän halusin ehdottomasti lukea.


Sentencedin musiikkia on tullut tykittettyä huimia määriä viime viikkoina, niin halusin toki lainata bändin entisen kitaristin kirjoittaman kirjan. Sentencedin musiikki iskee minun kuulohermoon kuin nyrkki silmään, ja vaikka kirja on fiktiota, saa siitä osviittaa millaista oli reissata ympäriinsä kiertueella. Suosittelen lukemaan, sillä myös nauroin paljon tuota lukiessani.

Vaikka heitinhän itseni varausjonon hännille myös faktoihin perustuvaan "Täältä pohjoiseen: Sentencedin tarina" -kirjaan! Haluan ehdottomasti lukea tämänkin. Jonotan kiltisti, koska seutuvarausken euro on muka liikaa. Taidan olla joissakin asioissa elämäntapapihi. :'D

Yöpöydän virkaa toimittavalla ikkunalaudalla odottaa muutakin luettavaa. Innostuin lukemaan pitkästä aikaa, ja tällä menolla olen lukenut muutaman kuukauden aikana enemmän, kuin koko viime vuonna yhteensä. Luin viime vuonna häpeällisen vähän mitään (muistaakseni kaksi tai kolme kirjaa), ja kirjoista nolla oli vapaaehtoisesti luettuja... Pitäisi ryhdistäytyä tämän asian suhteen ja lukea kirjaa illalla ennen nukkumaanmenoa sen sijaan, että tuijottaisin älypuhelimen näyttöä silmät ristissä.

Toinen Nappe-aiheinen kuva tekstin piristykseksi. :3
Ai niin, päivitin "Galleria"-osion pari päivää sitten. Traditionaaliset ja digitaaliset saivat rinnalleen uuden kategorian, sekalaiset, johon tulen lisäilemään sarjakuvia ja kollaaseja, jotka eivät sellaisenaan käy mihinkään muualle.
Kiitos lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Hihhih! :3 olisit vaan vilauttanut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat odottaa vilautuksia lauantaihin asti. XD

      Poista