2015/03/31

Asian vierestä kirjoittelua

"Dissection - Beyond The Horizon"

Koska kaikki rakastavat kuulumisia, tässäpä niitä teille täytepostauksen muodossa!

Pyörähdin viime viikolla pikavisiitillä Tampereella. Irtiotto arjesta keskellä vikkoa tuntui luksukselta. Tunsin liihottelevani rutiinien ulkopuolella, kun kävelin keskiviikkona rautatieasemalle ja istuin junaan. Kaipasin sitä, todella paljon.
Junat loistivat edukseen olemalla myöhässä molempiin suuntiin, ja loistaapa kännykällä räpsityt kuvatkin huonolaatuisellaan. Aina ei voi voittaa.


En käynyt Tampereella vain ihmettelemässä kaupunkia, reissuun oli syy. Minua pyydettiin tulemaan katsomaan serkkuni teatteriesitystä, ja oli heti itsestään selvää, että menen! Minua harvoin pyydetään minnekään, joten olisi ollut älytöntä jättää tilaisuus käyttämättä.


Esitys ei ollut perinteistä teatteria, joten oli hyvä saada perspektiiviä äidinkielen kolmoskurssin tarjoamaan kaavamaiseen kuvaan näyttämötaiteesta. Reissusta mukaani tarttui vain sivellinpaketti. Taas taidetarvikkeita - onhan niitä miulla jo paljon - mutta ei kunnollisia vesivärisiveltimiä. Luotan näiden olevan laadukkaita, sillä Daler-Rowneyn tarvikkeista on vain hyviä kokemuksia.

Minulla on kolme piirrustusprojektia kesken tällä hetkellä. Kaksi traditionaalista ja yksi digitaalinen. Digitaalisesta on suunnitelmissa kuvata kokonaisuudessaan speedpaint. Karkeasti arvioiden, yksi kolmasosa työstä on tehty ja nauhoitettu.


Ainakin editointi on alkanut hauskoissa tunnelmissa. Älkää vaivautuko kysymään. :'D
Sain myös yhden kuvan valmiiksi eilen, josta lupaan kirjoittaa postauksen tällä viikolla.

En ole täällä vielä tainnut intoillakaan, että inhoamastani kuviksen ykköskurssista tuli kirkkaasti kymppi. Opettajan palautetta lainaten "vaikka yksitoista, jos mahdollista". Kokonaisuudessaan todella kannustavan palautteen ansiosta loistin kuin kymmenen Naantalin aurinkoa koko päivän.
Sain myös monisteella ohjeet tämän vuoden kuvataiteen lukiodiplomin suorittamiseen, mutta tartun projektiin vasta ensi vuonna. Ehdin työstämään ideaa pidemmälle, eikä kiire tule painamaan päälle. Säilytän myös mahdollisuuden diplomin uusintaan lukion kolmantena vuonna, jos epäonnistun.

Piirtämiseksihän se on mennyt muutenkin koulussa... Aamukahvinsa äärellä istuva koira päätyi paperille äikän tunnilla.


Sitä näyttää väsyttävän yhtä paljon, kuin minua aamutunneilla. : D

Kiitos lukijoille!

2 kommenttia:

 1. Ei vitsi kun kiva tää sun blogi! :D En tajua, että miten en ole aikasemmin löytänyt tietäni tämän lukijaksi! Kiva päästä lukemaan sun kuulumisia ja ihailemaan sun kauniita piirustuksia! Oot kyllä aina ollut niin taitava käsistäsi :) Enkä usko, että tuo lukiodiplomin saaminen tulee sulle kovin iso ongelma olemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ilmeeni oli näkemisen arvoinen, kun huomasin siun liittyneen lukijaksi, - positiivisessa mielessä tottakai! Mukavaa huomata, että muistat miut vielä. : DD
   Uskon itsekin suoriutuvani diplomin teosta kunnialla. (: Toivottavasti ensi vuodeksi sattuu kiinnostavat tehtävät, niin motivaatiota projektin suorittamiseen riittää.

   Poista