2015/03/08

Ihan pähkinöinä

"Alina Devecerski - Flytta På Dej"

Aiemmassa postauksessa sivusin hyvän ystäväni Nooran syntymäpäiväkorttia, niin tässäpä teille heti ensimmäisenä kuva siitä.


Siitä ei tullut eksaktisti samanlainen mitä suunnittelin, mutta se ei haittaa. : D

Entä se leffa? No jaa...


Älkää herranen aika menkö katsomaan. Arvostelut eivät olleet arvostaneet Luokkakokousta korkealle, enkä minäkään pitänyt siitä. Alapäähuumorikiintiöni tuli pitkäksi ajaksi täyteen.
Pettymyksen tuotti myös se, että odottamamme kohtaus oli leikattu kokonaan pois.

Sain perjantaina yhden digitaalisen piirroksen valmiiksi. Kyseessä oli yksinkertainen "välipalaprojekti".


Sarjassamme kummallisimmat inspiraatiot. Fysiikan tunnin ydinvoimakeskustelu päätyi oletettavasti Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuuteen sekä alueen epätavalliseen luontoon ja lajeihin. Heitin luokkatoverilleni jotain hölmöä kolmisilmäisistä oravista, mutta tämä kaveri sai pysyä normaalina. Kolmisilmäinen orava näytti luonnoksessani hmmm... järkyttävän rumalta, joten en halunnut tehdä tästä väkisin rumaa. Mieluummin piirrän oravan suloiseksi otukseksi.Valmis lineart avoinna FireAlpacassa. Digitaalinen tussaaminen oli kaikista hitain työvaihe. Toisaalta halusin panostaa ääriviivoihin, sillä kuva ei toimisi hutiloitujen ääriviivojen kanssa. 


Tein tasaiset värit Alpakalla, ja siirryin varjostamaan Gimpin puolelle. Miulla on vielä paljon treenattavaa terävien varjostusten kanssa, mutta kivaa niitä on silti tehdä.Viimeistelyt, kuten siniset valoheijastukset ja signeeraus, puuttuvat.

Valmis työ näyttää tälle:

deviantARTissa
Työvälineinä Wacom Bamboo Pen A6 Wide -piirtopöytä, Paint Tool SAI, FireAlpaca ja Gimp -kuvankäsittelyohjelmat.

Kiitos lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Uiii kun on suloinen orava :3 terkuin ultimate oravafani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oravat ovat kyllä älyttömän söpöjä otuksia. :3

   Poista
 2. ehkä paras oravapiirros ikinä! :--D haha, mäkin mietin pitäiskö tuo luokkakokous mennä katsomaan. Nyt vaan ei oikein olisi inspistä mennä, kun on vähän kaikkea kuullut... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Voithan sinä mennä katsomaan sen ja muodostaa oman mielipiteesi, että oliko se niin kehno mitä yleinen mielipide väittää. : D

   Poista