2015/04/19

Musta on must

"Nightwish - Weak Fantasy"

Vaatteiden värivalinnoista on viime viikkoina ollut mielenkiintoista keskustelua hämmästyttävän monen ihmisen kanssa!
Sarjakuvan tapahtumat perustuvat minun ja äitini väliseen sananvaihtoon. Musta on niin helppo valinta minulle, viihdyn siinä ja vaatteiden yhdistely on äärettömän helppoa. Ainoana miinuksena Napesta lähtevät vaaleat kissankarvat näkyvät siinä heti.


Piirrosjälki ja idean toteutus paperilla on niin surkeaa, että tekisi mieli tirauttaa pari kyyneltä sen takia. Ehkä kestätte jäljen suttuisuuden tällä kertaa.
Assosioikaa sarjisstripin katalogi mihin keksittekään, sillä sen otsikko on puhtaasti mielikuvituksen tuotetta.

Vaikka blogini ei olekaan sutjakasti lifestyle-kategorian alle sujahtava, niin minun on aivan pakko esitellä, kuinka haksahdin Killstarin pääsiäisen alennusmyynnissä.


En yksinkertaisesti voinut vastustaa. ♥ Mietin aina kaikkia ostoksiani viittä minuuttia pidempään pihin luonteeni takia, mutta näiden kahden kohdalla ainoa pään täyttänyt ajatus oli "pakkopakkopakko saada".


Toppi tulee varmasti ahkeraan käyttöön, tuo printti on näin kissaihmisen silmin todella kaunis, sekä taakse kätkeytyvä sanaleikki on nerokas. Kuunsirppikoru on ollut kuolauksen kohteena jo useampia kuukausia.
Nyt tarvittaisi enää lämmintä säätä, jotta kesäisemmät pukineet pääsisivät käyttöön. Tai ainakin rännän sataminen saisi minun mielestäni loppua. :'D

Kiitos lukijoille!

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noni just.. sähelsin sit ekan kommentin kans :D mut siis; Uuu weak fantasy on vähitellen kipuamassa mun lempparibiisiksi uudelta albumilta! :) Ja ihan mahtava tuo paita, kelpais vaikka itellekin päälle!

   Poista
  2. Ei haittaa! : DD Weak Fantasy on yksi miun suosikki EFMB:ltä (jee tykkään lyhennellä asioita), vaikka kaikki albumin biisit on mahtavia. Rakastan tuota levyä, ja se onkin ollut ahkerassa kuuntelussa. ♥ Tuo paita on miustakin aivan ihana. :3 En aluksi pitänyt Killstarin vaatteista, mutta nyt oon tainnut ihastua niihin. Näin ne mielipiteet muuttuvat. :'D

   Poista