2015/05/23

Pieni breikki

"Crystal Castles - Year of Silence"

Hui, pieni hiljaisuus blogin puolella on aika katkaista. Olen pitänyt pientä taukoa viime aikoina piirtämisestä, joka näkyy blogini päivitystahdissa hieman takautuvasti. Tauon pitäminen piirtämisestä tekee varmasti minulle enemmän kuin hyvää, sillä sivellin ja kynä kasvaisivat kohta kiinni oikeaan käteeni ylimääräiseksi ulokkeeksi sormien lisäksi.

Viime viikonloppuna, helatorstain tarjoamista ylimääräisistä vapaista huolimatta, en edes ajatellut piirtämistä, koska päivät olivat täynnä kaikkea muuta. Minulla oli kylässä spesiaali vieras kaukaa pohjoisesta, ja päivät vierähtivät hänen seurassaan ohi kuin siivillä.
Keskeneräisten projektien pino tulee keikkumaan hyllyssä kotvan ajan eteenpäinkin käytännön syistä.
Taukoilun syynä on yksinkertaisesti se, että työpisteeni, jossa kaikki taika tapahtuu, näyttää tällä hetkellä tältä.


Datailen nytkin vatsallani röhnöttäen kannettavani ääressä. Pöytä lähti veks minun tee-se-itse huonekaluremontin kohteeksi. Olen jo monta vuotta vihannut huoneeseeni kalusteiden muodossa pesiytynyttä puun keltaista sävyä. Hrr, saanen ihmetellä, kuka tuota sävyä pitää esteettisenä. Kusenkeltainen? Naminami?


Eikä se tässä edes näytä niin pahalta mitä se todellisuudessa on!
Jos kyseessä ei olisi blogikirjoitus, manaisin värisävyä vähän lisää, mutta nyt totean kiltisti, etten pidä siitä. Kirjahylly vaihtui mustaan jo pari kuukautta sitten, joten nyt edessä on työpisteen stailaaminen astetta lähemmäs tyylimieltymyksiäni.

Suunnitelmissani on tehdä jonkun sortin interaktiivinen videovisiitti miun kotikoloon, kunhan DIY-Eevan sisustusprojekti ottaa valmistuakseen.
Sitten joskus.
Hitsi vieköön, odotan sitä, että tähän kaupunkiin kesällä tulevaksi luvattu Ikea avattaisi pian. Pääsisin hamstraamaan kivaa sisustuskrääsää antaumuksella opiskelijabudjettiin sopien.


Jotta ei mennä ihan blogin teeman ohi, tähän loppuun yksi hyppytunnilla koulumonisteen taakse syntynyt piirros.


Kiitos lukijoille!

2 kommenttia:

 1. Mitämitä, mä en ollutkaan kuullut Jyväskylän Ikeasta! Luultavasti kesän paras uutinen. : D Mulla on huoneen kanssa sama ongelma, en ole ollenkaan sujut tiettyjen kalusteiden värien kanssa, joten I feel your pain! Täytyisi hankita sadan prosentin huoneremonttia taikka yksinkertaisesti maalipöntön ostamista, mutta saa nähdä mitä kesän aikana kerkeää tapahtumaan! Pidän muuten tuosta hevospiirroksesta paljon ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Sellainen pitäisi kesällä Seppälän kaupunginosaan aueta. :3 Kyseessä ei tosin ole samanlainen hirmu iso Ikea kuin vaikkapa Raisiossa (se on ihana, voisin viettää siellä päivän), vaan lähipiste, jossa nettiostaminen on suuremmassa roolissa. Google kertoo sinulle lisää. : D
   Huoneen laittaminen uusiksi on tosi kivaa, pääsee totetuttamaan visiota joskus ihan konkreettisestikin eikä vain pyörittelemään erilaisia ideoita päässään. : DD

   Ja kiitoksia, vaikka kyseessä on nopea hypärillä tehty tuhru. XD

   Poista