2015/05/05

Sähköä ilmassa

Tällä kertaa WIP-kuvien sijaan piirroksen valmistuminen on taltioitu videon muotoon. Tämän takia jätin periteisen postauksen avausbiisinkin pois, sillä videolla on kolme hienoa kipaletta. Piirrettäväksi päässyt hevoshahmo on miun original character (miten pirussa tämä pitäisi ilmaista suomeksi kuulostamatta kömpelöltä) Thunder. Oripoika on kartuttanut vanhimpana - ja ylivoimaisesti rakkaimpana - hahmonani kaikista eniten luonnetta ja persoonaa ympärilleen sekä päässyt myös muiden piirtäjien kynän alle.


Luonnostelua lukuunottamatta koko projekti on ahdettu alle vartin pätkään. Todellisuudessa käytin videolle taltioituun piirtämiseen kuusi tuntia ja neljäkymmentä minuuttia. Kuvan luonnostelu paperille vei noin tunnin.
En voi kyllin ylistää ilmaista Open Proadcaster Softwarea nauhhoitussoftana, pesee Frapsit, HyperCamit ja Actionit ihan 6-1. Suosittelen, mikäli teillä on tälläiselle ohjelmistolle tarvetta!

Valmis digitaalinen kuva näyttää tältä:

deviantARTissa
Piirros kantaa nimeä "Electricity in The Air". Työvälineinä Wacom Bamboo Pen A6 Wide -piirtopöytä, Paint Tool SAI, FireAlpaca ja Gimp -kuvankäsittelyohjelmat. Olen todella tyytyväinen tähän lopputulokseen. Siitä tuli sellainen kuin pitikin, kerrankin! Olen myös aivan rakastunut tähän varjostustekniikkaan lineartin kanssa. Jälki miellyttää kriittistä silmääni sekä se on helppo toteuttaa.

Kiitos lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti