2015/05/02

Vain katkeruuttaan häpeää

"Ajattara - Yhdeksäs"
Se tunne, kun yrität valita laitatko Bathorya vai Ajattaraa postauksen avaukseksi. #toughbloggerlife ja silleen. :'D


Palataan jälleen tähän projektiin, josta kirjoitin tänne jo aiemmin.
Tykkäsin tosi paljon tästä ääriviivoja tussatessa, joten jatkoin sitä saman tien eteenpäin.
Värittäminen oli myös mukavaa puuhaa, joten kuva valmistui lähes huomaamatta.

Valmis työ näyttää tältä:

deviantARTissa

Piirros on nimeltään "Vain katkeruuttaan häpeää". Nappasin nimen Ajattaran yhden biisin lyriikanpätkästä, kun en millään keksinyt tälle muuta nimeä. Kuvien nimeäminen on minusta aina hirmu vaikeaa!
Työvälineinä suurimmaksi osaksi puuvärit, joista suurin osa oli Faber-Castellin Art Grip -kyniä. Loput merkittömiä epämääräisiä puuvärejä kynälaatikon pohjalta. Käytin myös pieniä siveltimiä musteelle, mustaa Rohrer & Klingner Zeichentusche -pullomustetta, valkoista Koh-i-Noor-pullomustetta, Derwentin blender-kynää ja United Officen Thick&Thin mustaa kynämallista tussia. Derwentin blender (eli väritön puuväri värien toisiinsa sekoittamiseen) oli ihan uusi tuttavuus, en edes tiennyt, että omistan sellaisen! XD
Piirros on kooltaan 17cm x 23,5cm. Paperina toimi Lidlin piirrustuspaperi, paksuudeltaan 100 g/m2. Käytetty aika arviolta kuusi tuntia.
Ja ennen kuin joku rasauttaa rusinansa tuosta pentagrammista, olkaa kilttejä ja tehkää ekskursio esimerkiksi Wikipediaan. Symboli on yleisesti ottaen väärin ymmärretty (tietysti saatan puolivahingossa lietsoa vääriä stereotypioita piirroksen asetelmalla, no, eipä ole minun murheeni).
Henkilökohtaisesti pidän pentagrammia kauniina symbolina yksinkertaisuutensa ja symmetriansa vuoksi. Sitä paitsi se kävi tähän kuvaan minusta vallan mainiosti.


Pitää myös intoilla siitä, että miltei maaginen kymppitonni meni rikki deviantARTissa. Blogin puolella vierailutrafiikki raksuttaa kohta kahdentoistatuhannen vierailun kohdalla. Hiphei, ilmeisesti jotkut tykkäävät katsella minun piirroksiani, mikä tuntuu kivalta, vaikka en hirmuista huomiota netissä tavoittelekaan. Hauskan pitäminen on minulle pääasia, kuten kaikissa harrastuksissa pitääkin olla. : D

Kiitos lukijoille!

2 kommenttia: